Ölümden döndüler!

Diyarbakır'da tavanı çöken metruk evdeki 4 kişi yaralandı.

Haberler 09.01.2020 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesinde isimleri örenilemeyen 4 kii, yaklak 15 yldr bo olan metruk bir evin tavanndaki tahtlar sökmeye balad. Bu srada çöken tavann altnda kalan 4 kii yaraland. Mahalle sakinleri tarafndan evden çkarlan yarallar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeitli hastanelere kaldrd. Öte yandan, UMKE ve AFAD ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yapt.

Diyarbakr merkez Yeniehir ilçesinde, metruk yapda çökme meydana geldi, yakacak için tahtalar söken 2 kii ile sokaktan geçen 2 kii yaraland.

TERK EDLM EVDE

Olay öle saatlerinde merkez Yeniehir ilçesine bal Ben-u Sen Mahallesinde meydana geldi. 253üncü sokaktaki terkedilmi yapnn tavanndaki tahtalar yakacak için söküp götürmek isteyen 2 kii, tavann çökmesiyle enkaz altnda kalarak yaralanrken, sokaktan geçen 2 kiinin de üzerine parçalar dütü.

4 K YARALANDI

Mahalle sakinlerinin yardmyla enkaz parçalarnn altndan çkartlan yarallar, çevredekilerin ihbar üzerine gelen salk görevlilerince yaplan ilk müdahaleninin ardndan ambulanslarla kentteki çeitli hastanelere götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallardan 2sin hayati tehlikesinin bulunduu örendi.

Olayn ardndan bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye ve Diyarbakr Büyükehir Belediyesine bal ekipler, çökmenin meydana geldii alanda önlem ald.

Ana Sayfaya Git