Önce erkekler sonra kadınlar

Önce erkekler sonra yakınları kadınlar kavga etti

Haberler 13.05.2022 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar ilçesinde, erkeklerden oluan iki grup arasndaki kavgann ardndan baz üpheliler gözaltna alnd. Bu srada olay yerine gelen ve iki tarafn da yaknlar olduu belirtilen kadnlar arasnda çkan tekmeli yumruklu kavgay da polis bitirdi.

K GRUP KAVGA ETT
Olay, önceki gece Balar ilçesi Mevlana Halit Mahallesine meydana geldi. ddiaya göre erkeklerden oluan iki grup arasnda bilinmeyen bir nedenle çkan tartma tekmeli yumruklu kavgaya dönütü. Bu srada gruptan biri tabancasn çkararak havaya ate etti.

ÖNCE ERKEKLER

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri taraflar ayrd. Darbedilen S.Y., çarlan ambulansa hastaneye götürülerek tedaviye alnd. Olay yerinde U.Y. ve O.Y. gözaltna alnd. Yaplan incelemede yerde olayda kullanld deerlendirilen tabanca ve 4 bo kovana rastland.

SONRA KADINLAR

nceleme srasnda olay yerine gelen ve kavgaya karanlarn yaknlar olduu belirtilen kadnlar da tekme ve yumruklarla birbirine saldrd. Kavga, polisin araya girmesiyle sona erdi. Kavga anlar cep telefonu kamerasyla kaydedilirken, U.Y. ve O.Y. ile hastanedeki tedavisi tamamlanan S.Y. gözaltna alnarak emniyete götürüldü. üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git