Önce inceledi, sonra kaçırdı

Önce inceledi, ardından çalışana yumruk atıp telefonları alarak kaçtı.

Haberler 04.03.2020 - 12:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda hrsz, akam saatlerinde girdii cep telefonu dükkannda 3 telefonu incelemeye balad. Bir süre sonra i yerinde çalana yumruk atan hrsz, cep telefonlarn alarak kaçt. Bu anlar i yerinin güvenlik kamerasna saniye saniye yansd.

Olay, Diyarbakrn Balar ilçesi Nükhet Cokun Caddesinde bulunan bir cep telefonu dükkannda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, önceki akam bir kii cep telefonu satan dükkana girdi. ahs, eline ald 3 telefonu incelemeye balad. Zanl, bir süre sonra i yerinde çalanna yumruk atp telefonlar alarak kaçt. çalann sokakta barma seslerini duyan çevredekiler, hrsz yakalayarak cep telefonlar ald. Bu anlar güvenlik kamerasna saniye saniye yansd.

KAMERALARA YANSIDI

letme sahibi Resul çakr, çalannn psikolojisinin bozulduunu dile getirerek ahsn yakalanmas için çarda bulundu. çakr, Benim 1 saatlik iim vard arkadalarla bir yere oturmaya gittik, benim yeenim burada bekliyordu. O esnada biri müteri olarak içeri girdi, telefonlar alacak diye pazarlk yapyor, bir saate kadar çocuu oyalyor. Oyalama annda darp ediyor ve telefonlar alp kaçyor, çocuk peinde barnca esnaf sa olsun yakalamlar. ahs esnaf tarafndan braklm ama ikayetçiyiz, polislere intikal ettik. Dükkann içinde vurup kaçmak ne demek sen hangi ülkede yayorsun, çocuun psikolojisi bozuldu. Savc ve hakimlere sesleniyorum bunun gerei neyse yaplmasn üzerinde durmalarn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git