Önce komşusunu sonra da karakoldaki bekçiyi bıçakladı

DİYARBAKIR'da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Metin A. (43), komşusu Muzaffer T.'yi (41) bıçakla yaraladıktan sonra gittiği Bağlar Polis Merkezi'nde görevli bekçiyi de aynı bıçakla yaraladı.

Haberler 20.09.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde merkez Balar ilçesinde meydana geldi. ddiaya göre, Metin A., Fatih Mahallesi 86nc Sokaktaki kahvehanede tek bana oturan komusu Muzaffer T.yi nedeni örenilemeyen bir sebeple bçaklad. Muzaffer T., vücuduna ald bçak darbesiyle yere ylrken, Metin A. ise elindeki bçakla olay yerinden kaçt. Yaral Muzaffer T., çevredekilerin ihbaryla olay yerine gelen salk görevlilerince yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulansla hastaneye götürüldü.

ELNDEK BIçAKLA POLS MERKEZNE GRMEK STED

Olaydan sonra kaçan Metin A. ise yaklak yarm saat sonra elindeki bçakla Balar Polis Merkezine girmek istedi. Metin A., o srada kendisine engel olmak isteyen polis merkezinde görevli bekçiye de komusunu yaralad bçakla saldrd. Saldrda bekçi yaralanrken, Metin A. ise güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltna alnd.

Hastanede tedavileri süren Muzaffer T. ve mahalle bekçisinin durumunun iyi olduu örenilirken olay gerçekletiren Metin A.nn daha önce 9 ayr suça kart tespit edildi. Metin A.nn sorgusu sürüyor.

Ana Sayfaya Git