Önce köy yolunu yaptı, misafir oldu

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikten sonra 140 kilometre yeni yol kazandırdığı Karacadağ bölgesindeki kırsal yerleşim yerlerine vatandaşların daveti üzerine çıkarma yaparak günü Alatosun bölgesinde geçirdi.

Haberler 21.11.2020 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önce göreve geldikten sonra yllarn ihmali olan çevredeki yerleim yerlerinin yol sorununu çözdü, ardnda da gönül ba kurduu mahalle ve mezra sakinlerinin daveti üzerine buralara misafir olarak halkla bulutu.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 36 mahalle olmak üzere 92 yerleim yerinden oluan krsal bölgelere 20 ayda 140 kilometre yeni yol kazandrarak ilçe tarihinin hizmet rekoruna imza att Karacada bölgesine çkarma yapt.

ALATOSUN TEMASLARI

Alatosun bölgesinde Karacada Mahalle muhtar Adem Karacada ve vatandalar tarafndan youn ilgi ile karlanan Beyolu,cuma namazn vatandalarla beraber mahalle camisinde eda etti.

Daha sonra bölgedeki yerleim yerlerine kazandrlan yeni yollar ve hizmetleri yerinde inceleyen Beyoluna vatandalar yaplan çalmalardan duyduklar memnuniyeti aktararak teekkür etti.

Vatandalarn çeitli konulardaki taleplerini dinleyerek çözüm için ilgili birimlere talimat veren Beyolu,gördüü ilgiden dolay memnun bir ekilde bölgeden ayrld.

Ana Sayfaya Git