Onlar unutulmadı

Yenişehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Haberler 28.12.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi ekipleri, korana virüs salgn tedbirleri kapsamnda Türkiye geneli ilan edilen iki günlük sokaa çkma kstlamas sebebiyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlar için kentin farkl noktalarna mama ve su brakt.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile ekipler, hafta sonu uygulanan iki günlük sokaa çkma kstlamasnda hayvanlarn aç ve susuz kalmamas için youn mesai harcad. Sabahn ilk klarnda harekete geçen Yeniehir Belediyesi ekipleri, park, bahçe, bo araziler ve çöp atk toplama alanlar gibi sokak hayvanlarnn yaam alanlarna mama, yem, yiyecek ve su brakt.

CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, dünyay saran korona virüs salgnna kar tüm birimlerin ilk günden itibaren teyakkuz halinde olduunu söyledi. Kaymakam Beikci, lçemizde korona virüs ile etkin bir mücadele vermemizin yan sra, yaanan bu zor süreçte sevimli dostlarmz da sahip çkyoruz. Sokaktaki hayvan dostlarmzn bu süreçte beslenme sorunu yaamamas için ekiplerimize talimat verdik. Park, bahçe, bo araziler ve çöp atk toplama alanlar gibi sokak hayvanlarnn yaam alanlarna ekiplerimiz mama, yem, yiyecek ve su brakyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git