Önlerini kesip kolyeyi çaldılar

Diyarbakır'da düğün konvoyundaki araçta bulunan kadının boynundaki altın kolyeyi çalan 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin çok sayıda kapkaç, yankesicilik ve hırsızlık olaylarından suç kayıtları bulunan suça sürüklenen çocuklar M.K, P.E. ve Ü.E. olduğu belirlendi.

Haberler 01.04.2022 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, önünü kestikleri düün konvoyunda araçtaki kadnn boynundan 15 bin liralk altn kolyeyi çalp kaçan, 18 yandan küçük 3 üpheli yakaland. Kapkaç an ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasna anbean yansd.

DÜÜN KONVOYUNDAN

Balar ilçesinde, 7 Martta akam önü kesilen düün konvoyunda, aracn içindeki D.Y.nin boynundan 15 bin liralk altn kolye çekilerek çalnd. D.Y. ve konvoydakiler, kapkaççlarn peinden koarken, üpheliler de gözden kayboldu. Bu anlar, KGYS kamerasna yansrken, ikayet üzerine inceleme balatan polis, 10 saatlik kamera kaytlar inceleyerek üphelileri tespit etti.

SUçA TLEN çOCUKLAR

üphelilerin çok sayda kapkaç, yankesicilik ve hrszlk olaylarndan suç kaytlar bulunan suça sürüklenen çocuklar M.K, P.E. ve Ü.E. olduu belirlenen kiiler polis ekiplerince yakalanarak gözaltna alnd. üpheliler, l Emniyet Müdürlüü çocuk ube Müdürlüüne teslim edildi. Gözaltna alnan 3 üphelinin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git