Organik meyveler ihtiyaç sahibine!

Diyarbakır Bağlar Belediyesinin yetiştirdiği organik meyveler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Haberler 17.09.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediyesi tarafndan yürütülen Kent çi Organik Tarm Projesi kapsamnda ilçedeki 6 dönüm alanda yetitirilen meyveler ihtiyaç sahiplerine datld.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun geçen yl balatt projede bu yl ilk hasat yapld.

Baclar Mahallesindeki meyve bahçesinde yetien erik, eftali, elma, kiraz, armut, kavun ve karpuzda beklenen verim gerçekleti.

DAITIMINA BALANDI

Diyarbakrn tescilli ürünü olan karpuzun arl 25 kilograma ularken, belediye 7 dönüm alanda ikinci meyve bahçesini de oluturmak için çalmalara balad.

Belediye Bakan Beyolu, kentin uygun ve muhtelif bölgelerinde meyve ve sebze bahçeleri oluturmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu projeye balarken amacmz Balar tarihteki misyonuna kavuturmakt. Projenin ilk adm baarl oldu. Organik, doal meyveler yetitirdik. diyen Beyolu, ilçenin verimli topraklara sahip olduunu aktard.

Beyolu, Diyarbakr, ilçemizi bu güzelliklerle gündeme getirelim. lk mahsulleri ihtiyaç sahiplerine ikram ettik. Önümüzdeki günlerde ikinci bahçemize balayacaz. Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan ve milletimize verdiimiz bir söz var. Tüm imkanlar milletimiz için deerlendireceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git