Örnek taksici!

Diyarbakırlı taksici aracında unutulan cüzdanı sahibine teslim etti.

Haberler 27.09.2018 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GAP turu kapsamnda geldii Diyarbakrda tarihi Sur ilçesini gezerken kafileden ayrlan Halit Yldrm, Ongözlü Köprüdeki grubun yanna gitmek için taksiye bindi. Var yerinde ücreti ödeyip taksiden inen Yldrm, araçta cüzdann unuttuunu fark etmedi. Durana dönen Gül ise aracnda, içerisinde 2 lira bulunan cüzdan olduunu gördü. Yldrm brakt yere dönen Gül, cüzdan sahibine teslim etti.

Diyarbakrda, taksici Bayram Gül (50), aracnda unutulan ve içerisinde 2 bin lira olan cüzdan sahibine teslim etti.

GAP turu kapsamnda geldii Diyarbakrda tarihi Sur ilçesini gezerken kafileden ayrlan Halit Yldrm, Ongözlü Köprüdeki grubun yanna gitmek için taksiye bindi. Var yerinde ücreti ödeyip taksiden inen Yldrm, araçta cüzdann unuttuunu fark etmedi.

Durana dönen Gül ise aracnda, içerisinde 2 lira bulunan cüzdan olduunu gördü. Yldrm brakt yere dönen Gül, cüzdan sahibine teslim etti.

Örnek taksici

Bayram Gül, yolcularn zaman zaman aracnda eyalarn unuttuunu ifade ederek, bunlar sahiplerine ulatrmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

ehri gezmek için Sakaryadan gelen Yldrm Ongözlü Köprüye braktn belirten Gül, Duraa döndüümde cüzdannn arabada olduunu, unuttuunu fark ettim. Hiç beklemeden Ongözlü Köprüye giderek sahibine teslim ettim. Cüzdann aracmda unuttuunu bile fark etmemiti. çok mutlu oldu. dedi.

-Örnek davran

Tur rehberi Kamil Türkmen ise, taksi sürücüsünün örnek davran sergilediini ifade ederek, Grup olarak adna çok sevindik. Takdire ayan bu davrann ilgili kurumlarca ödüllendirilmesini istiyoruz. Kendisine çok teekkür ediyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git