Oto farelerine operasyon!

Diyarbakır'da otomobil hırsızlığına yönelik operasyon düzenlendi. Çaldıkları otomobilin parçalarını sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Haberler 08.02.2018 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar ilçesinde S.G.nin evinin önünde bulunan otomobilini çalan hrszlar, 3 gün içerisinde aracn parçalarn sanayideki esnafa satt. Saniyideki parçalarn izinden yola çkan polisler hrszlar tespit edip yakalarken, mahkemeye çkarlan 2 üpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

çALIP HURDAYA çEVRYORLAR

Merkez Balar ilçesi Aziziye Mahallesinde yaayan S.G.nin evinin önüne park ettii otomobili, 31 Ocak günü çalnd. S.Gnin durumu polise bildirmesi üzerine Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Oto Hrszlk Büro Amirlii ekipleri aratrma balatt. Yaplan aratrmalarda, polis, çalnt araca ait parçalarn Seyrantepe 1nci Sanayi Sitesinde bir dükkanda bulunduunu tespit etti. Aratrmay genileten polis, araca ait dier parçalarn ise Seyrantepe 2inci sanayi sitesindeki baka bir i yerinde buldu. Parçalarn bulunduu i yerlerindeki kiilerle görüen polis, arac parçalara ayrarak satan kiilerin H.Y. ve C.A. olduunu belirledi.

POLSN YAKIN TAKB SONUCU

Polis, Cumhuriyet Basavclndan alnan arama kararyla üphelilerin Aziziye Mahallesindeki adreslerine operasyon düzenleyerek üphelileri yakalad. üphelilerin evlerinde yaplan aramada, çalnt araca ait baka parçalar da bulundu. Parçalar muhafaza altna alan polis, metruk bir binada da yapt baka aramada ise yine çalnan otomobilin parçalarn buldu. S.G.nin otomobilini çaldklar ve arac 3 günde parçalayarak parçalarn sattklar belirtilen H.Y. ve C.A. çkarldklar mahkeme tarafndan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git