Oto hırsızları önce kameralara sonra polise yakalandı

MUŞ'ta çeşitli tarihlerde meydana gelen 6 oto hırsızlığı olayı polis tarafından aydınlatıldı. Hırsızların araçları çalma anları ise kameralara yansıdı.

Haberler 26.10.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuyla ilgili valilikten yaplan açklamada, l Emniyet Müdürlüüne bal Asayi ube Müdürlüü koordinesinde, Van Emniyet Müdürlüü ekipleri ile birlikte oto hrszlarnn yakalanmasna yönelik çalma yapld belirtildi. Açklamada, Yaplan çalmalarda, ilimizde deiik tarihlerde meydana gelen 6 ayr oto hrszl olaynn üphelileri tespit edilmi ve ahslar 22 Ekim 2017 tarihinde yakalanmlardr. ahslarn kartklar toplam 6 oto hrszl olay aydnlatlarak çalnan araçlarn tamam sahiplerine teslim edilmitir. Yakalanan ahslardan 1i ifadesinin ardndan serbest kalrken dier 2 kii ise çkarldklar adli makamlarca tutuklanmtr. limizde, halkmzn can ve mal güvenlii için her türlü olayn önlenmesine yönelik çalmalarmz kararllkla devam edecektir denildi.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Öte yandan yaanan hrszlk olaylar güvenlik kameralarna yansd. Park halindeki arac çalan 2 kii, yakt almak için akaryakt istasyonuna geliyor. Burada araçtan inen zanllardan biri, araçta parmak izi brakmamak için kazan çekerek aracn kapsn kapatrken, kameralarn yüzünü çekmemesi için montunun kapüonunu kafasna çekiyor. Bir baka görüntüde ise, ayn ahslar yine park halindeki bir arac itekleyerek çaldklar görülüyor. Araca arza süsü vererek yoldan geçen bir vatandatan da yardm alan hrszlar, çaldklar arac çaltrarak olay yerinden uzaklayor. Kameralara yansya dier görüntülerde de, çalnt otomobillerle akaryakt istasyonlarna gelen zanllar, yakt aldktan sonra akaryakt istasyonu görevlisinin yardmyla arac ittirerek çaltrp uzaklayor.

Ana Sayfaya Git