Otogar hareketlendi

Normalleşme sürecinin başlamasıyla korona virüs tedbirleri kapsamında durdurulan şehirler arası seyahatteki kısıtlamanın kalkmasıyla Diyarbakır şehirler arası seferlerde hareketlilik başladı.

Haberler 03.06.2020 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Normalleme admlarnn atlmasyla Diyarbakr ehirler aras otobüs terminalinde younluk balad.

ehirler aras otobüs firmas iletme müdürü Yahya Akar, ate ölçümlerinin kendilerini yaptn, dezenfekte ve maskelerin araçlarnda mevcut olduunu belirterek, yüzde 50 kstlamasnn devam ettiini ifade etti.

OTOGARDA HAREKETLLK

Yahya Akar, younluklarnn hem gidi, hem de gelilerde devam ettiini belirtti. Kstlama dönemindeki servislerinin de normal ekline döndürdüklerini aktararak, Eskiye deil de ama gene servislerimizi karlayacak bir younluk var. araçlarmzdaki dezenfekte olaymz devam ediyor. Ate ölçümlerimizi kendimiz yapyoruz. Dezenfekte, maske alyoruz, araçlarmzda mevcuttur. Hem personelimiz hem de yolcularmz maske takyoruz. Yüzde 50 kstlamas devam ediyor. Yani 22 tane yolcu alabiliyoruz. Onun dnda yolcu alamyoruz, genelge böyle. Günü 25,27 servise uzattk. Bu araçlarmz uanda dolu. Fiyatlarmz uanda stanbulda bütün firmalarn uygulad fiyat uygulamaya çalyoruz. 350 lira yaptk stanbulu, Ankara 250 liradr. çukurova bölgemizde de Adana, Mersin, Hatay servislerimiz 150 lira yaptk. Sektörümüz çok zor durumda. Devletimizden isteimiz, KDV orannn düürülmesi. Tabi haliyle dütüü zaman biz stanbul 350 ise, biz onu 250 liraya da çekebiliriz dedi.

Ana Sayfaya Git