Otomobil sulama kanalına uçtu: Genç kız kurtarıldı, 2 ölü

ŞANLIURFA'da, kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına uçtu. Araçtaki bir genç kız çevredekiler tarafından kurtarıldı, sürücü Hasan Türkmen ile adı öğrenilemeyen bir kadın yaşamlarını yitirdi. Otomobilde başka kişilerin de bulunma ihtimaline karşı arama çalışmaları sürdürülüyor.

Haberler 03.01.2018 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 16.45 sralarnda anlurfa- Mardin Karayolunun 6nc kilometresinde meydana geldi. Kent merkezine gelen Hasan Türkmen yönetimindeki 63 YS 755 plakal otomobil, Göbeklitepe Mahallesi yaknlarnda kontrolden çkarak yol kenarndaki Devlet Su lerine ait sulama kanalna uçtu. çevredekiler kazay görünce araçtakilerin yardmna kotu ve otomobildeki bir genç kz sudan çkard. Kurtarlan genç kz, çarlan ambulansla hastaneye götürüldü.

KORKUNç KAZA

hbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, salk ve kurtarma ekipleri ile su alt polisleri sevk edildi. Suya giren dalgç polislerin yarm saatlik çalmas sonucu otomobilden sürücü Hasan Türkmen ile ad örenilemeyen bir kadnn cansz bedeni çkarld.

çevre toplanan çok sayda kii çalmalar izledi. Kurtarma ekipleri, otomobilde baka kiilerin de bulunabilecei ihtimaline kar arama çalmalarn sürdürüyor. Sudan çkarlan 2 ceset otopsi için Adli Tp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git