Otomobilden 1 milyon 200 bin TL'lik hırsızlığın 3 şüphelisi yakalandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde motosikletle takip ettikleri otomobilden, sürücüsünün park etmesinin ardından yaklaşık 1 milyon 200 bin TL bulunan çantanın çalınmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı.

Haberler 26.11.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde motosikletle takip ettikleri otomobilden, sürücüsünün park etmesinin ardndan yaklak 1 milyon 200 bin TL bulunan çantann çalnmasyla ilgili 3 üpheli tutukland. 3 üpheli adliyeye sevk edilirken, mobese kameralarna yansyan görüntülerde, bayi ziyaretinden dönen sürücü, çantasn çalan üpheliyi önündeki minibüsün yüksekliinden dolay fark etmeyerek, aracna binip, yoluna devam ediyor.

Olay, 17 Kasmda Balar ilçesi Karacada Caddesi üzerinde gerçekleti. stanbul merkezli bir kombi firmasnn sat sorumlusu olan Ömer Baytar, sat ve tahsilat için gittii bayinin bulunduu caddeye otomobilini park etti. Araçtan inip bayiye giren Baytar takip eden motosikletli 2 kii ise bir süre etrafnda dolap, kapnn açk olup olmadn kontrol ettikleri otomobilin biraz ilerisinde durdu. Motosikletten inen 1 kii, otomobilin sol arka kapsn açtktan sonra içinde yaklak 1 milyon 200 bin lira çek bulunan çantay ald. O srada bayi ziyaretinden dönen Baytar, önündeki minibüsten dolay hrszn çantay aldn görmedi ve yanndan geçti. üpheli hzla uzaklarken, Baytar da otomobiline binerek bölgeden ayrld. Daha sonra çantann otomobilde olmadn fark eden Baytar, bayiye geri dönerek, güvenlik kamera kaytlarn izledi. Kaytlarda hrszlk olayn gören Baytar, polise giderek ikayetçi oldu. Balar lçe Emniyet Müdürlüü ekiplerince olay yeri ve çevresinde yaplan incelemelerde olay gerçekletirenlerin .., A.B. ve R.T. olduu belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, üphelileri yakalayarak gözaltna ald. 3 üpheli emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

HIRSIZI SANYELERLE KAçIRDI

Mobese kamerasna yansyan görüntülerde, motosikletten inen üpheli sol arka kapy açarak içindeki çantay aldktan hemen sonra, Ömer Baytar da önündeki minibüsün yüksekliinden dolay hrszlk olayn görmeyerek, otomobiline binip, bölgeden ayrlyor.

TUTUKLANDILAR

Diyarbakrn Balar ilçesinde, motosikletle takip ettikleri otomobilden, sürücüsünün park etmesinin ardndan içinde yaklak 1 milyon 200 bin TLlik çek olan çantann çalnmasyla ilgili .., A.B. ve R.T., sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git