Otomobiller çarpıştı: 4 ölü, 12 yaralı

GAZİANTEP’in İslahiye ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, aralarında çocukların da olduğu 12 kişi yaralandı.

Haberler 17.04.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza; öleden sonra slahiye-Hasa karayolunun 20nci kilometresinde meydana geldi. Tark Ekinci yönetimindeki 06 BF 310 plakal otomobil, Üzümlü Mahallesi yaknlarndaki kavakta kar yönden gelen Serdar Subann kulland 67 YE 057 plakal otomobille kafa kafaya çarpt. Kazada otomobillerde bulunanlardan bazlar çarpmann iddetiyle yola savrulurken, baz kiiler ise araçlarda skt. Kazay görenlerin ihbaryla olay yerine çok sayda polis, jandarma, salk ve kurtarma ekibi sevk edildi.

K OTOMOBL çANPITI

Ekiplerin yapt incelemede otomobillerde bulunan Emine Duman, Sevgi Ekici ve Meryem Uçarn hayatn kaybettii belirlendi. Kazada yaralanan sürücüler ile otomobillerde bulunan aralarnda çocuklarn da olduu 13 kii ise ilk müdahalelerinin ardndan ambulanslarla slahiye, Nurda ve Gaziantepteki hastanelere kaldrld. Yaamn yitiren 3 kiinin cenazeleri ise güvenlik güçlerinin incelemesinin ardndan otopsi için Gaziantep Adli Tp Kurumu morguna gönderildi.

Gaziantepe kaldrlan yarallardan brahim Duman da tedavi gördüü hastanede doktorlarn müdahalesine karn kurtarlamad. Yaamn yitiren brahim Dumann da cenazesi otopsi için morga konuldu.

Her iki otomobilde de aralarnda çocuklarn da olduu 8er kiinin yolculuk yaptn saptayan güvenlik güçlerinin kazayla ilgili soruturmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git