Park yapıldı

Yenişehir Belediyesi park çalışmalarına devam ediyor

Haberler 31.05.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Fabrika Mahallesinde 9 bin 500 metrekare alan üzerine Yunus Emre Parknn tamamland müjdesini verdi.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci tarafndan yaplan hizmetler ile Yeniehir ilçesinin çehresini deiiyor. lçede park ve yeil alan olmayan hiçbir mahalle brakmayan Kaymakam Beikci bu kez Fabrika Mahallesine nefes olacak olan Yunus Emre Parkn tamamland müjdesini verdi. çerisinde damlama sulama ile 12 farkl türden 286 aacn yerletirildiini belirten Kaymakam Beikci, ibreli ve yaprakl 12 farkl aacn bulunduu parkn kara çimlendirme ile çimlendiini ve bitkisel toprak serimi yapldn söyledi.

FABRKA MAHALLESNDE PARK

Kaymakam Beikci, Yeniehir ilçemizdeki parklarmz etraf çevrilmi birkaç oyun grubundan oluan sradan parklar deil daha nitelikli ve her kesime hitap edebilecek ekilde projelendirip çocuklarn olduu kadar büyüklerin de keyifli zaman geçirdii ve sosyalletii mekanlar haline getirdik.12 farkl aaç türü ve bol yürüyü alanlarnn bulunduu Yunus Emre parkmzn Fabrika mahallesi sakinlerimize hayrl olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git