Parklar müdavimlerini bekliyor

Bağlar İlçe Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını ile mücadelede hükümet tarafından uygulamaya konulan normalleşme adımları kapsamında 1 Hazirandan itibaren yeniden vatandaşların hizmetine açılacak parkları dezenfekte edip temizleyerek hazır hale getirdi.

Haberler 01.06.2020 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn 400 bin nüfuslu merkez Balar ilçesinde Ak Partili belediyesi, kendisine ait olan 500 bin metrekarelik alan kapsayan 63 park dezenfekte edip temizleyerek hazr hale getirdi. Vatandalar, çileri Bakanlnn konuyla ilgili genelgesine uygun olarak parklara girebilecek. Sosyal mesafe ve maske kullanma zorunluluunun yan sra spor faaliyetleri toplu olarak yaplamayacak, sadece bireysel yaplabilecek.

PARKLAR HZMETE HAZIR

Balar Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tuti, Bakan Hüseyin Beyolunun talimat ile tüm parklar steril ve hijyen hale getirdiklerini söyledi. Vatandalardan kurallara mutlaka uymalarn isteyen Tuti, Park ve açk alanlarn hizmet vermeye balamas salgn tehlikesinin sona erdii anlamna gelmiyor. Tam tersine çok daha dikkatli ve tedbirli olmalyz. Kontrollü bir hayat tarz ile hareket etmek zorundayz. Bu yüzden park ve dinlenme alanlarmz hazr hale getirdik. Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolunun talimat ile dezenfekte ve temizlik bata olmak üzere tüm önlemleri aldk.

Vatandalarmzdan isteimiz lütfen sosyal mesafe, maske, hijyen gibi olmazsa olmaz olarak deerlendirdiimiz kurallara titizlikle riayet etsinler dedi.

Ana Sayfaya Git