Parklar yaşama renk katıyor

Her yaş grubundan insan baharın gelişiyle oluşan enfes havada, Bağlar'daki Parklarda zaman geçirirken, en çok da kadın ve çocuklar tablodan memnun kalıyor.

Haberler 09.04.2021 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesinin kente kendi imkanlaryla kazandrd parklar, baharn gelmesiyle vatandalarn urak mekanlar haline geldi.

Balar Belediyesinin kendi imkanlaryla vatandalarn hizmetine sunduu parklarda havann güzel olmasn frsat bilerek buralara akn eden vatandalar yaplan hizmetlerden duyduklar memnuniyeti dile getirip belediye yönetimine teekkür etti. Her ya grubundan insan baharn geliiyle oluan enfes havada zaman geçirirken, en çok da kadn ve çocuklar tablodan memnun kalyor. Renkli görüntülerin adresi Balar Belediyesinin son dönemlerde hayata geçirdii park projeleri. Diyarbakra özgü aaç türleriyle donatlan ve yeil alan görüntüsüyle farkllk oluturan parklar sosyal yaam güzelletirme imkan sunuyor.

Ailelerin urak mekan haline geldi

Baclar Mahallesi havaalan yolu üzerinde 7 bin 500 metrekarelik alanda ina edilerek geçtiimiz yl içerisinde hizmete açlan Selahaddin Eyyubi Park, vatandalarn akn ettii mekanlarn banda geliyor. lek bir noktada bulunan parka gelen vatandalar, yaplan hizmeti deerli bulduklarn ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. çocuklaryla birlikte zaman geçiren ükran Ata, belediyenin kendilerini düünerek güzel bir park yaptn söyledi. Ata, nallah bu hizmet ilçemizin her noktasna yaylr. Halkmzn bunlara ihtiyac var. Ailece gelip dinlenebiliyoruz. nsana ferahlk veriyor. Yapanlardan Allah raz olsun dedi.

Vatandalardan Selman Ate ise çocuklar ve aileler için çok güzel bir hizmet olduunu, çevrede yaayan vatandalar için büyük ans sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Örenciler parktan çok memnun

Parkta ders çalan örencilerden evval Bayram, yaknlardaki bir kursta eitim alarak üniversite snavlarna hazrlandklarn ifade etti. Bayram, Ders aralarnda arkadamla beraber buraya gelerek dinleniyoruz. Bu arada soru çözdüümüz zamanlar da oluyor. Parkn yeri de çok güzel. Hakikaten güzel bir hizmet olmu. Allah belediyemizden raz olsun, baka ne söylenebilir ki dedi.

Bakan Beyolu, çok amaçl parkta vatandalar ziyaret etti

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çok amaçl olarak ina edilen ve içerisinde çeitli sosyal donatlarn bulunduu Ahmedi Hani Parkna çkarma yapt. Belediyenin imkanlaryla hayata geçirilen parkta incelemelerde bulunan Bakan Beyolu, vatandalarla sohbet etti. Kendi imkanlaryla hayata geçirdikleri projelerin ilçenin çehresini deitirdiini vurgulayan Bakan Beyolu, Medeniyetimizin sembol deerlerinden Ahmedi Haninin ismini verdiimiz parkmzn projesi çeitli sosyal donatlar ve sportif alanlar kapsyor. çocuklara yönelik oyun alanlar, engellilere yönelik olarak da özel tasarlanan bölümler var. Kompleks eklindeki projenin içerisinde basketbol ve futbol sahalar, bisiklet yolu, yürüyü parkurlar, geni alana hitap eden aktivite alanlar ve dinlenme mekanlar yer alyor. Kendi imkanlarmzla kazandrdmz projelerle ilçemizin çehresini deitirmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git