Parkta spor

Diyarbakır'da parklarda sağlıklı yaşam için spor yapılıyor.

Haberler 20.04.2022 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Yeniehir Belediyesi, ilçede bulunan parklarda Salkl Yaam Sporu projesi kapsamnda vatandalara, her sabah ve akam spor eitimleri veriyor.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatyla profesyonel eitmeler eliinde her sabah ve her akam Ant, Kouyolu Park ve Yeniehir Belediye Parknda spor eitimleri düzenleniyor.

Beikci, salkl yaamn bir hayat biçimi haline getirilebilmesi adna alannda uzman eitmenler araclyla vatandalarn spor yaptklarn söyledi.

Spor yapmann vücudumuzun ve beynimizin zinde hissedilmesini, stres seviyemizin azalmasn, beslenme düzenimizin iyilemesini ve yaam kalitemizin artmasn saladn biliyoruz. diyen Beikci, proje kapsamnda alannda uzman kadn ve erkek eitmenler araclyla her ya grubuna göre ayr spor eitimleri düzenlediklerini belirtti.

SALIKLI SPOR

Beikci, öyle konutu:

Parklarda vatandalarmzla spor eitimlerimiz snmayla balayp, kültür, fizik hareketleri, kou, pilates ve step, aerobik hareketleriyle devam ediyor. Bizlerle imdiye kadar doktorlarnn tavsiyesiyle spor yapan diyabet, hipertansiyon, eklem hastal, bel ve boyun ft tans alm vatandalarmzdan olumlu dönüler alyoruz. Bu nedenle tüm vatandalarmz salkl yaamn bir hayat biçimi haline getirilmesi için spor aktivitelerimize katlmaya davet ediyorum.

Ana Sayfaya Git