Parlak bir gelecek var

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti

Haberler 31.08.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bakanlndaki devlet erkan, 30 Austos Zafer Bayram ve Türk Silahl Kuvvetleri Günü dolaysyla Antkabire ziyarette bulundu.

Büyük Zaferin 99uncu yl kutlamalar kapsamnda, ilk tören Antkabirde düzenlendi. Tören, devlet erkannn Aslanl Yolda yürüyüüyle balad.

Cumhurbakan Erdoan bakanlndaki kortejde, TBMM Bakan Mustafa entop, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Cumhurbakanl Kabinesi üyeleri, MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, yüksek yarg organlarnn bakanlar, komutanlar, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve dier devlet erkan yer ald.

DEVLET ERKANI, ANITKABR ZYARET ETT

Erdoan, Atatürkün mozolesine ay yldz motifli çelengi brakt. Sayg duruunun ardndan stiklal Mar okundu.

Cumhurbakan Erdoan ve protokolde yer alan devlet erkan, daha sonra Misak- Milli Kulesine geçti. Erdoan, burada Antkabir Özel Defterini imzalad.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, deftere unlar yazd:

Aziz Atatürk; bamszlmza giden yolun altn halkalarndan Büyük Zaferin 99uncu yl dönümünde bir kez daha huzurunuzdayz. Bu tarihi günde zatalinizi ve aziz ehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiyeyi bizlere çizdiiniz hedefler dorultusunda parlak bir gelecee tayoruz. Savunma sanayiinde attmz admlarla milletimizin göz bebei olan Türk Silahl Kuvvetlerinin caydrcln her alanda daha da artryoruz. Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiimiz reformlarla, cumhurla, cumhuriyetimiz arasndaki ba tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir. Ruhun ad olsun.

Antkabir, devlet töreninin ardndan halkn ziyaretine açld.

Ana Sayfaya Git