Pazarların birleştirilmesi iptal!

Bağlar'da kadın ve erkek semt pazarlarının birleştirme kararı iptal edildi

Haberler 27.05.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar ilçesinde semt pazarlarnn birlemesi karar, kadn ve erkek esnafn talebi üzerine belediye tarafndan iptal edilerek eski düzenle devam edecek.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pazar esnafnn daha önce birlemeyi talep ettiini, bundan dolay yeni düzenleme yaptklarn, ancak daha sonra yine esnafn bundan vazgeçilmesi yönünde talepte bulunduunu dile getirdi.

Alnan karara göre 1 ve 3 nolu pazarlar ile kadn semt pazar eski yerlerinde ve daha önceki düzenleme ile devam edecek.

Esnafn talebini her zaman ön planda tuttuklarn kaydeden Beyolu, pazar yerlerinin huzur ve güven içerisinde ilemesi için üzerlerine düeni yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

BRLETRLMES PTAL

Esnafn talebini esas aldklarn belirten Beyolu, Esnafmzn talebi üzerine semt pazarlarn birletirme karar almtk. Bunu isteyen esnafmzd. Daha sonra esnafmz bundan vazgeçti. Bizimle görüerek yazl bavuruda bulundular. Biz de bunu uygun görerek birlemeden vazgeçtik, eski sistem devam edecek. 25 Mays tarihi itibaryla bu yönde karar aldk ve yürürlüe koyduk. Esnafmz için hayrl olmasn diliyoruz. Belediye olarak esnafmz ve vatandamz için huzurlu alveri ortam salanmas için üzerimize düeni yapmaya devam edeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git