Perinçek Diyarbakır’da

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Diyarbakır Olağanüstü İl Kurultayı'nda konuştu "Türkiye'nin her yerinde çiftçisiyle, esnafıyla, aydını ve memuruyla, bütün vatanseverleriyle birbirimize kenetleneceğiz ve zorlukları yeneceğiz" iddiasında bulundu.

Haberler 06.09.2021 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatan Partisi Genel Bakan Dou Perinçek, Türkiyenin her yerinde çiftçisiyle, esnafyla, aydn ve memuruyla, bütün vatanseverleriyle birbirimize kenetleneceiz ve zorluklar yeneceiz. dedi.

Perinçek, Yeniehir ilçesindeki bir otelde partisinin Diyarbakr Olaanüstü l Kurultaynda yapt konumada, Kürtlerin en büyük dümannn ABD ve srail ile çocuklarn eline silah verenler olduunu söyledi.

Daa kaçrlan çocuklarna kavumak için HDP Diyarbakr l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr annelerini saygyla selamladn belirten Perinçek, PKKnn sonu gelecektir. Buradan PKKnn liderlerine sesleniyorum Cemil Bayka, Murat Karaylana, sizin için bir tek namuslu çözüm kalmtr, beyaz bayra çekeceksiniz. Kendi vatannza, kendi kardeinize kurun skmayn. diye konutu.

FERD TANHAN GÜVEN TAZELED

Türkiyenin kaynaklarnn üretenlere gideceini ifade eden Perinçek, unlar kaydetti:

Türkiyenin her yerinde çiftçisiyle, esnafyla, aydn ve memuruyla, bütün vatanseverleriyle birbirimize kenetleneceiz ve zorluklar yeneceiz. Bizim felsefemiz, üretici ba tacdr felsefesidir. Köylü milletin efendisidir. Türkiye bu sloganla kurtulu savan verdi. Düman bu topraklardan sürüp atanlar köylülerdi, Anadolu insanyd. Onlarla bu ülkeyi var ettik, onlarla vatan kurduk. Bu büyük milleti Kürtüyle, Türküyle üretici yapacaz.

Seçime tek listeyle gidilen kurultayda, mevcut bakan Ferdi Tanhan güven tazeledi.

Ana Sayfaya Git