Personellere iş güvenliği!

Bağlar Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Haberler 22.06.2021 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bin 300 personeliyle 400 binden fazla nüfusa sahip ilçeye birçok alanda hizmet eden AK Partili Balar lçe Belediyesi, çeitli kademelerde görev yapan personelin i sal ve güvenlii konusunda bilinçlendirilmesi amacyla periyotlar halinde eitim çalmas balatt.

Yaklak 400 bin nüfusu ile Türkiyede 36 ilden büyük olan Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, youn i yükü karsnda personelin bilinçli ve tedbirli davranmasn salamak üzere i sal ve güvenlii alanlarnda eitim süreci balatt. Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla balatlan çalmalarla bin 300 personeli bulunan belediyede birçok departmanda çalan personel, 6331 sayl Sal ve Güvenlii Yasas gerei belediyenin i güvenlii uzmanlar tarafndan periyotlar halinde eitim sürecinden geçirilecek. Eitim kapsamnda çalanlarn sorumluluklar ve haklar konusunda bilgilendirilmeleri salanarak tüm çalanlar kapsayacak ekilde yaplan ilerin tehlike snfna göre eitimler sürdürülecek.

AMACIMIZ PERSONELMZN BLNç DÜZEYN ARTIRMAK

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu eitimlerle personelin i sal ve güvenlii konusunda bilinçlendirilmesini amaçladklarn söyledi. Bakan Beyolu, Birçok ilden büyük olan ilçemizin buna bal olarak i yükü de fazladr. çeitli birim ve departmanlarda görev yapan personelimizle milletimize en iyi ekilde hizmet etmeye çalyoruz. Bunu yaparken personelimizin i saln ve güvenliini en üst düzeyde korumay da amaçlyoruz. Bunun için bu eitim sürecini balattk. çok faydal bir süreç olacak. Sürecin sonunda inallah tüm personelimiz bilinçlendirilmi olacak dedi.

Ana Sayfaya Git