Peş peşe intiharlar!

16 gün önce babasının ölümüne dayanamayıp intihar eden Mizgin'in ağabeyi ve kız kardeşi silahla vurulmuş halde bulundu. İki kardeşin beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

Haberler 07.06.2021 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde 17 gün önce intihar eden Mizgin imekin (23) aabeyi ngilizce öretmenlii mezunu Muhammed (26) ve kardei Rengin imek (22) de evlerinde silahla vurulmu halde bulunmutu. ki kardein yaral bulunduu olayla ilgili ayrntlar ortaya çkt. 2 yl önce kalp krizinden kaybettii babas Bedri imekin üzüntüsüne dayanamad için Mizginin yaamna son vermesinin ardndan dün akam da Muhammed ve Renginin kardelerinin ölümü üzerine intihar giriiminde bulunduu örenildi.

K KARDEN NTHARI

Silvan ilçesine bal krsal Beynpar Mahallesinde önceki akam Muhammet ve Rengin imek kardelerin silahla vurulmu halde bulanmasyla ilgili detaylar ortaya çkt. Mahallede tarm arazilerinde çalan 8 çocuk babas Bedri imek, yaklak 2 yl önce geçirdii kalp krizi sonucuyla yaamn yitirdi. Babalarn yitirmelerinin ardndan ngilizce öretmenlii mezunu Muhammed, kz kardeleri Mizgin ile Rengin ve annesi Fatma imekle mahallede yaamlarn sürdürdü. Dier 5 kardein ise çeitli illerde ikamet ettikleri örenildi.

BABALARININ ÖLÜMÜ ALEY SARSTI

ddiaya göre, Bedri imekin yaamn yitirmesi aileyi derinde sarsarak, psikolojik sorunlara yol açt. Babasnn yokluundan etkilenen Mizgin, 21 Mays günü içtii tarm ilacyla intihar ederek, yaamn son verdi. ki yl içinde hem babalar hem de çok sevdikleri kardelerini kaybeden Muhammed ve Rengin, önceki akam evdeyken intihar giriiminde bulundu. Olayda, aabey Muhammedin önce kardeini tabancayla ar yaralayp, daha sonra ayn silahla yaamna son vermeye çalt örenildi.

ENTÜBE EDLEN 2 KARDEN HAYAT TEHLKES SÜRÜYOR

Önceki gün saat 19.00 sralarnda gelen silah seslerinin ardndan eve gelen yaknlar Muhammed ve Rengin imek kardeleri kanlar içerisinde bulundu. Yaknlarnn ihbar üzerine adrese çok sayda jandarma ve salk görevlileri sevk edildi. Salk görevlileri yaral iki kardei yaptklar ilk müdahalenin ardndan ambulanslarla Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Hastanede entübe edilen kardelerin hayati tehlikesinin sürdüü örenildi.

TABANCA BULUNDU, MAHALLEL FADE VERD

Silvan lçe Jandarma Komutanl ekipleri, olayn meydana geldii evde uzun süre olay yeri inceleme çalmas yürüttü. Ekipler, olayda kullanlan tabancay bulurken, çok sayda mahalle sakininin ifadesine bavurdu. Jandarmann yapt ilk incelemede olayn intihar giriimi olduu deerlendirilirken, balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git