Petrol atık havuzuna düşen köpek kurtarıldı

BATMAN'da, Batı Raman petrol sahasındaki petrol atık havuzuna düşen köpek, itfaye ekipleri tarafından kurtarıldı. Havuzdan üzeri ziftle kaplı halde çıkarılan köpek, temizlenip koruma altına alındı. Köpeğin, bir gün boyunca mücadele ederek petrol atık havuzunun yüzeyinde kaldığı belirtildi.

Haberler 30.05.2018 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bat Raman petrol sahasndaki petrol atk havuzuna bir köpein dütüünü gören vatandalar, itfaiyeyi arayp yardm istedi. Tesise gelen itfaiye ve Belediye Veteriner leri Müdürlüü Hayvan Bakmevi görevlilerin yardm ile petrol atk havuzuna düen köpek kurtarld. Havuzdan üzeri ziftle kapl halde çkarlan köpek, Hayvan Bakmevine getirildi. Bir gün boyunca mücadele ederek petrol atk havuzunun yüzeyinde kald tespit edilen köpek, belediye itfaiye ekipleri tarafndan zeytinya ve sabunla ykanarak temizlendi.

Veterinerler, köpein çok fazla petrol yuttuunu belirterek, Köpein burun delikleri ve az petrolle dolmutu. Bu ekilde bir gün dayanmas bir mucizeydi dedi. Tedavisi ve bakm yaplan köpein salk durumunun iyi olduu ve normal beslenebilecek hale geldii belirtildi.

Ana Sayfaya Git