Piknik keyfi ölüm getirdi

Pikniğe giden kuzen polislerin içinde bulunduğu otomobil, uçuruma yuvarlandı. Kazada bir polis hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.

Haberler 23.10.2017 - 08:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik lçesinde piknie giden kuzen 2 polisin içinde bulunduu araç, kontrolden çkp uçuruma yuvarland. Kazada, 1 polis memuru yaamn yitirdi, dieri yaraland.

çüngü lçe Emniyet Müdürlüünde görev yapan polis memuru Yusuf Tuncay, rnakta görev yapan ve kendisini ziyarete gelen polis memuru kuzeni Recep Tuncay ile öleden sonra ilçedeki Sinek çayna piknie gitti.

PKNE GTTLER

Polis memurlarnn içinde bulunduu araç, çermik- çüngü karayolunun 3üncü kilometresinde belirlenmeyen bir nedenle kontrolden çkarak uçuruma yuvarlard.

BR POLS OLDU

Kazada, polis memuru Yusuf Tuncay, olay yerinde yaamn yitirirken, kuzeni polis memuru Recep Tuncay ise ar yaraland. Yaral polis memuru Recep Tuncay, helikopterle Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

GERGER YOLUNDA

Gerger ilçesi Cumhuriyet Caddesinde seyir halindeki 34 FPE 80 plakal araçta bulunan Ramazan (56) ve Hasan Aslan (31), kimlii belirsiz kii veya kiilerce silahl saldrya urad. Saldrda yaralanan Ramazan ve Hasan Aslan, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldrld. Gösünden ar yaralanan Ramazan Aslan kurtarlamad. Hasan Aslann ise tedavisi devam ediyor.

Ana Sayfaya Git