Pirinç hasadı resimlendi!

Diyarbakır'da faaliyet yürüten Fotono21 Fotoğraf Derneği gönüllü üyelerinden oluşan bir heyet Bağlar ilçesi Karacadağ bölgesinde pirinç hasadını fotoğrafladı.

Haberler 29.09.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesine bal Alatosun köyünde Karacada pirinç hasadn çeken Fotono21 Fotoraf Dernei üyeleri bir birinden güzel kareler yakalad. Pirinç toplamaya Kahramanmaratan gelen içiler hasat devam ederken çeken fotoraf sanatçlar gün boyu çekim yapt. On gündür hasada baladklarn söyleyen Kahramanmaral Ömer Gümü Pirinçleri orak ile biçip topluyor, sonra elek ile çekip bir araya getiriyoruz. Topladmz ürünleri biçerdövere atp pirinci ayklyoruz. ki gündür Diyarbakrdan gelip çalma esnasnda fotoraflarmz çeken Fotono21 Fotoraf Dernei Bakan Mehmet Klçoluna, Tarm ve nsan Atölyesi sorumlusu Mesut Bektaa ve dernek üyelerine çok teekkür ederiz dedi.

PRNç HASADI

Fotono21 Fotoraf Dernei üyesi Veysi Arcagök, dernek olarak 15 ekimde açacaklar Tarm ve nsan konulu fotoraf sergileri için pirinç hasadn iki gün boyunca çektiklerini söyledi. Arcagök, çok güzel kareler elde ettik. çektiimiz fotoraflardan bask alp hasatta çalan içilere verdik. Böylelikle aramzda bir gönül ba olutu diye konutu.

Fotono21 Fotoraf Dernei Tarm ve nsan Atölyesi sorumlusu Mesut Bekta ise çektikleri pirinç fotoraflar ile birlikte 15 ekimde açacaklar serginin çekim bölümünü tamamladklarn söyledi. Bekta, Fotoraflarmz baskdan sonra sergi için hazr hale gelecek eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git