Polis aracı kar küreme aracıyla çarpıştı; 1 şehit, 2 polis yaralı

BİTLİS'te gece polislerin içinde bulunduğu hafif ticari aracın kar küreme aracıyla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 polis memuru hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 polis memuru da yaralandı.

Haberler 19.03.2017 - 12:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Bitlis-Tatvan karayolunda meydana geldi. Gece saatlerinde polis memurlarnn içinde bulunduu kendilerine ait hafif ticari araç, kardan dolay kayganlaan Bitlis-Tatvan karayolunda, belediyeye ait kar küreme aracyla çarpt. Kazada ar yaralanan polis memurlar Feyzullah Köse, lhami Güzel ile Ouzhan Bozkurt, ambulanslarda Bitlis Devlet Hastanesine kaldrld. Ar yaral olarak hastaneye kaldrlan Feyzullah Köse, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Hayati tehlikesi devam eden Güzel ise Vana sevk edildi.

TÖREN DÜZENLEND

Trafik kazasnda hayatn kaybeden 26 yandaki polis memuru Feyzullah Köse için Özel Harekat ube Müdürlüü önünde tören düzenlendi. Youn kar ya altnda yaplan törene Bitlis Vali Yardmclar Kamil Güzel ve Murat Kütük ile l Jandarma Komutan Albay Mustafa Gezer, kurum amirleri, polis memurlar, korucular ve vatandalar katld. Feyzullah Kösenin öz geçmiinin okunmasnn ardndan konuan Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ölümün ac olduunu ancak genç ölümlerin daha ac ve iç yakc olduunu belirterek öyle konutu:

Acmz ve üzüntümüz büyük. Allah tekrarn göstermesin. Allahm bu aclar tekrar bizlere yaatmasn. Bütün silah arkadalarmz gibi Feyzullah kardeimizde buraya halkmzn cann, maln, namusunu korumak ve devletin bekasn salamak için gelmiti. Vazife yapyordu. Malumunuz bugün 18 Mart. çanakkale ehitlerimizi Anma Haftas. nallah Rabbim onu da ehitler kervanna katar, mekan cennet olur. Kederli ailesine basal ve sabr diliyorum. Hepimizin ba saolsun.

l Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, cenaze namazn kldrarak dua etmesinin ardndan Kösenin cenazesi memleketi Malatyann Battalgazi ilçesine uurland.

Ana Sayfaya Git