Polis otosu kaza yaptı

Diyarbakır’da Bağlar ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil polis aracın hafif ticari araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü polis 5 kişi yaralandı.

Haberler 21.09.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, Yeniehir ilçesi stasyon Caddesi köprü giriinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentte devriye faaliyeti yürüten Balar ilçe Emniyet Müdürlüüne bal sivil polis arac, kava geçite saa dönen sivil vatandalarn içerisinde bulunduu hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpt. çarpma esnasnda sivil polis otosu takla atarak ters dönerken, dier araç ise 50 metre sürükledikten sonra durabildi. Olayn gören vatandalar yaral polis memurlar ile vatandalarn yardmna koarken, haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

BE K YARALANDI

Vatandalarn yardmyla 3 sivil polis memuru ters dönen araçtan çkarlrken, yarallar olay yerine gelen ambulanslarla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldrlarak tedavi altna alnd. Yaral polis memurlar ile vatandalarn salk durumlarnn iyi olduu örenildi. Kaza sonras polis ekipleri bölgede yaptklar inceleme sonras kaza yapan her iki otomobil çekicisi yardmyla yoldan kaldrlrken, kazaya ilikin inceleme sürüyor.

Ana Sayfaya Git