Polisin büyük başarısı

Diyarbakır'da 360 bin liralık hırsızlık yapan 5 şüpheliyi polis, samanlıkta iğne arar gibi, mobese ve güvenlik kameralarını inceleyerek, ulaşıp yakaladı.

Haberler 04.03.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR Emniyet Müdürlüü Hrszlk Büro Amirlii ekipleri yapt operasyonda, piyasa deeri 360 bin lira olan tekstil ve spor ayakkab malzemesi ele geçirdi. Gözaltna alnan 5 kiiden 3ü tutukland.

Merkez Balar lçesi Baclar Mahallesinde bir lojistik firmasna ait kamyonette 3 gün önce meydana gelen hrszlk olayn aratran Asayi ube Müdürlüü Hrszlk Büro Amirlii ekipleri, yüzlerce mobese ve güvenlik kamera görüntülerini izledikten sonra hrszl yapan kiileri yakalad.

SAMANLIKTA NE ARAR GB ARADILAR

yerini gören güvenlik kameralar izleyen polis, hrszlk olayn ayn i yerinde çalan E.ç. ve Ü.. ile arkadalar M.S.ç., H.Ü. ve E.T.nin yaptn tespit etti. 360 bin lira deerindeki tekstil ve spor ayakkab ve malzemelerini çalan 5 kiinin izini süren polis, hrszlardan M.S.ç.nin evinde yapt aramada satlmak üzere olan tekstil, spor ayakkab ve malzemelerin tamamn buldu. Hrszlk üphlileri 5 kii gözaltna alnrken, çalnan malzemeler ise sahibine iade edildi.

5 ÜPHEL GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Müdürlüünde sorgusu devam eden 5 kiiden biri olan Ü.. burada serbest braklrken, 4 kii ise adliyeye sevkedildi. Savclkta ifade veren 4 sank tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Mahkemede ifadeleri alnan 4 kiiden biri olan E.T., adli kontrol art ile serbest braklrken, dier 3 kii ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git