Polisten 7 yaşındaki çocuğa doğum günü süprizi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 155 Polis İmdat Hattı´nı arayan çocuklar, babaları çalışmadığı için kardeşleri Musa Buğdaycı´nın (7) doğum gününü kutlayamadıklarını söyleyerek yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaş pasta alarak gittikleri Buğdaycı ailesinin evinde, Musa´nın doğum gününü kutladı.

Haberler 22.12.2020 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde 155 Polis mdat Hattn arayan çocuklar, babalar çalmad için kardeleri Musa Budaycnn (7) doum gününü kutlayamadklarn söyleyerek yardm istedi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, ya pasta alarak gittikleri Budayc ailesinin evinde, Musann doum gününü kutlad.

POLSN SÜRPRZ

Sur ilçesi Melikahmet Mahallesi Taranc Sokakta oturan Budayc ailesinin çocuklar, 155 Polis mdat Hattn arayarak, babalarnn çalmadn, maddi imkanlar olmad için de kardeleri Musann doum gününü kutlayamayacaklarn söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Sur ilçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, ya pasta alarak ailenin kapsn çald. Karsnda polisleri ve ellerindeki ya pastay görünce ksa süreli bir aknlk yaayan Musa, daha sonra pastann üzerindeki mumlar üfledi. Musann mutluluu gözlerinden okunurken, Budayc ailesi polis ekiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git