Pompalı dehşeti!

MARDİN'in Kızıltepe ilçesi Medya Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfek ile vurulan Ali Eren (23), hayatını kaybetti.

Haberler 03.05.2018 - 08:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Kzltepe Medya Mahallesi Yoldere yolu üzerinde önceki gün saat 23.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre, Ali Eren ve ad açklanmayan bir kuzeni telefonla görütükleri ve ad bilinmeyen baka bir kiiyle görümek üzere randevulat. Randevu yerine giden Eren ve kuzeni, araçla olay yerine gelen kii ile bir süre görütü.

POMBALI DEHET

Görüme sonras Ali Eren araçtan çkarken, araç içerisinde bulunan kii Erene ve kuzenine pompal tüfekle ate açt. Eren, saldrda hayatn kaybederken, kuzeni yara almadan kurtuldu. Saldrgan ise tutukluk yapan pompal tüfeini de olay yerinde brakarak kaçt.

Olay yerine çok sayda polis ve 112 salk ekibi sevk edildi. Erenin olay yerinde hayatn kaybettii tespit edilince Cumhuriyet Savcsna haber verildi. Olay yerinde yaplan incelemenin ardndan Ali Erenin cesedi, otopsi yaplmak üzere Kzltepe Devlet Hastanesi Morguna kaldrld. Ad açklanmayan kuzeninin alnan ifadesinin ardndan, kaçan saldrgann yakalanmas amacyla çalma balatld.

Ana Sayfaya Git