Potansiyeli Olan Şehir

Vali Aksoy "Diyarbakır Türkiye'nin önemli şehri ve ülkenin kalkınmasında önemli potansiyelleri olan bir kenttir"

Haberler 14.01.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ktisadi Kalknma Vakf Yönetim Kurulu Bakan Zeytinolu En ksa dönemde Kocaeli sanayicileriyle Diyarbakra bir ziyaret daha gerçekletireceiz

Diyarbakra gelen ktisadi Kalknma Vakf (KV) Yönetim Kurulu ve Kocaeli Sanayi Odas Bakan Ayhan Zeytinolu, Adana Ticaret Odas Bakan Atilla Meneke ve KVnin uzman ekibi ile birlikte Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoya ziyarette bulundu.

Sur ilçesinde tarihi Hasanpaa Han ve çkalede incelemelerde bulunan Zeytinolu ve beraberindekiler daha sonra Vali Aksoyu makamnda ziyaret etti. Aksoy, Diyarbakr ziyaretlerinden dolay heyete teekkür etti. Aksoy, Diyarbakr Türkiyenin önemli ehri ve ülkenin kalknmasnda önemli potansiyelleri olan bir kenttir. Bu anlamda bütün yatrmclarmz ve i adamlarmz burada görmekten dolay memnuniyet duyacaz. dedi.

DYARBAKIRIN GELMES

Diyarbakra daha önce gelmemenin üzüntüsünü yaadn ifade eden Zeytinolu da En ksa dönemde Kocaeli sanayicileriyle Diyarbakra bir ziyaret daha gerçekletireceiz. Bu ziyaretimizde ticaret ve sanayiye yönelik faaliyet olarak gerçekletirmeye çalacaz. diye konutu.

TURZM POTANSYEL

Adana Ticaret Odas Bakan Atilla Meneve ise unlar söyledi: Diyarbakrn turizm olarak güçlü bir potansiyeli var. Bunu deerlendirmek lazm. Türkiyenin her noktasnn ayn derecede kalknmas gerektiini düünüyorum. Diyarbakra da batdaki yatrmclarn gelip, buralar görmelerini tavsiye diyorum

KMLER ELK ETT

Ziyarette Bakan Zeytinoluna Adana Ticaret Odas Bakan Atilla Meneve, Diyarbakr Ticaret Odas Bakan Ahmet Sayar, ktisadi Kalknma Vakf Genel Sekreteri çidem Nas, Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Vekili eyhmus Ayhan ve ktisadi Kalknma Vakf uzman ekibi elik etti. Konumalarn ardndan Bakan Zeytinolu, Bakan Meneve ve vakf üyeleri Vali Aksoy ile çalma ofisinde bir süre görütükten sonra Diyarbakr programlarna devam etmek üzere çkaleden ayrldlar.

Ana Sayfaya Git