Projeyi halka kendisi anlattı

Başkan Beyoğlu yerinde dönüşümün uygulanacağı yerde vatandaşlara projeyi anlattı

Haberler 09.10.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kentsel dönüümün uygulanaca Kaynartepe Mahallesini ziyaret ederek burada yaayan vatandalar proje hakknda bilgilendirdi.

Eski Balar bölgesinin çarpk yaplamadan kurtularak modernize edilmesini amaçlayan kentsel dönüüm projesinin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanarak resmiyet kazanmasndan sonra Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, sahada projeyi vatandalara anlatmaya balad. Projenin uygulanaca Kaynartepe Mahallesine çkarma yapan Bakan Beyolu, ziyaret ettii esnaflara ve vatandalara yerinde dönüüm modeli hakknda bilgiler verdi.

STEYEN BURADA KALABLECEK

Yerinde dönüüm modeli ile vatandalarn maduriyetinin önüne geçileceini ve ilçenin modern bir görünüme kavuacan belirten Bakan Beyolu, belediye bünyesinde tantm ofisi oluturarak vatandalara çeitli konularda destek olacaklarn kaydetti. Kaynartepe Mahallesinde baz ailelerin evlerine de misafir olan Bakan Beyolu, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan ilçemizin hak ettii modern ehir seviyesine ulamas için her türlü destei veriyor. Size kendilerinin selamlarn getirdim. Yerinde dönüüm modeli ile isteyen evinin ya da i yerinin bedelini alp çkacak isteyen de burada kalacak. Tercih tamamen aziz milletimizin olacak. Her ey sizlerin huzurlu yaam standartlarna ulamanz için. Sürecin sonunda kazanan halkmz ve Balarmz olacak dedi.

VATANDALAR YERNDE DÖNÜÜM MODELN SEVNçLE KARILADI

Bakan Beyolunun göreve geldikten sonra her gün ilçenin cadde ve sokaklarnda vatandalar ziyaret ederek sorunlarn çözümü için özel bir gayret ortaya koyduunu dile getiren vatandalar ise yerinde dönüüm modelini sevindirici bulduklarn kaydetti. Vatandalar, Allah sizden raz olsun. Bugüne kadar hiç bir belediye bakannn yapmad hizmetleri yapyorsunuz. Unutulmaya yüz tutan sokaklarda vatandala buluma rekoru krdnz. Sizden çok memnunuz. Yerinde dönüüm modeli çok iyi olacak. Biz artk bu çileden kurtulmak istiyoruz diye konutu. Beyolunun esnafa yönelik gerçekletirdii ziyaretlere, AK Parti l Bakan Süleyman Serdar Budakta elik etti.

Ana Sayfaya Git