PTT’ten Sur’a özel pul

PTT Genel Müdürlüğünün 2005 yılında pulculuk ve filateliyi sevdirmek için gerçek veya tüzel kişilerin talebi üzerine başlattığı kişisel pul uygulamasıyla Sur’un tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmayı amaçlayan Sur Belediyesi, Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü Pazarlama ve Satış Müdürlüğü tarafından basılan kişisel pulları teslim aldı.

Haberler 22.09.2018 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PTT Genel Müdürlüünün 2005 ylnda pulculuk ve filateliyi sevdirmek için gerçek veya tüzel kiilerin talebi üzerine balatt kiisel pul uygulamasyla Surun tarihi ve kültürel güzelliklerini tantmay amaçlayan Sur Belediyesi, Diyarbakr PTT Bamüdürlüü Pazarlama ve Sat Müdürlüü tarafndan baslan kiisel pullar teslim ald.

SURA ÖZEL PUL

Surun tarihi ve turistik mekanlarn içeren Dört Ayakl Minare, Ulu Cami, Diyarbakr Surlar, On Gözlü Köprü, Gazi Kökü ve Behram Paa Camisi objelerinden hazrlanarak bastrlan pullar Pazarlama ve Sat Sorumlusu Önder anl ve Menal Tümür tarafndan Sur Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçiye teslim edildi. Sur ilçesinin tantmna önemli bir katk sunacak kiisel pullarla ilgili açklama yapan Belediye Bakan Vekili çiftçi, Yaptrm olduumuz kiisel pullar ile Sur ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini ülkemize ve dünyaya tantm olacaz. Yaplan bu güzel çalma sayesinde sur ilçemiz hak ettii deere kavuacaktr. Bu vesileyle kiisel pullarn basm konusunda emei geçen herkese teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git