Ramazan öncesi yeni evine kavuştu

Diyarbakır'da evi yanan Gönülalan ailesine sahip çıkan Umut Kervanı, tüm tadilatı üstlenerek yeni mobilyalarla hazırladığı evi aileye teslim etti.

Haberler 02.04.2022 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Sur ilçesinde elektrik kontandan kaynaklanan yangnda Gönülalan ailesinin evi küle dönmütü.

Ei vefat ettiinden beri yalnz bana hayatn idame ettiren Esra Gönülalan, Umut Kervanna bavurdu. Dul kadnn maduriyeti üzerine harekete geçen Diyarbakr Umut Kervan, yangnda kullanlamaz hale gelen evin tadilat için çalma balatt.

Yapm tamamlanan ev için hayrseverlerin destekleriyle mobilya ihtiyaçlarn da karlayan Diyarbakr Umut Kervan, Ramazan öncesi aileye anahtar teslimi yapt.

Yaplan çalma hakknda bilgi veren Diyarbakr Umut Kervan Sur Temsilcisi smail Karaku, sunulan desteklerden ötürü hayr sahiplerine teekkürlerini iletti.

HAYIR SAHPLERNN DESTEKLER

Ailenin maduriyet durumunu aktaran Karaku, Diyarbakr Umut Kervan olarak ablamzn müracaat üzerine evinin yandn örendik. Yaptmz kontrollerde elektrik kontandan kaynakl çkan yangnda evinin tümünün yandn tespit ettik. O esnada ablamzn Sahibim yok, sahibim Allahtr sözlerini çok manidar bulduk. dedi.

Söz konusu evin tadilatna yönelik yaptklar çalmalar aktaran Karaku, Umut Kervan olarak ablamz sahiplenerek evinin tüm elektrik tesisatn yaptk, alç-boyasn yeniledik, kap ve pencerelerini deitirdik. Ev içerisinde kullanlabilir tek bir eya yoktu. Hayr sahiplerinin destekleriyle evin tüm tadilatn yaparak ablamza teslim ettik. Rabbim hayr sahiplerinden ve bu konuda bizlere yardm eden kardelerimizden raz olsun. ifadelerini kulland.

Diyarbakr Umut Kervan olarak daha önce de Sur içinde yanm veya harabeye dönmü birçok evi ina ettiklerinin altn çizen Karaku, yaplan tüm çalmalarn hayr sahiplerinin destekleriyle olduunu belirterek desteklerini esirgemeyen hayr sahiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git