Resim yarışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi evde çekilen en iyi fotoğrafları ödüllendiriyor

Haberler 17.04.2020 - 23:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, korona virüs salgnnn yaylmasnn önüne geçmek amacyla evde kalmas zorunlu olan 20 ya alt ve 65 ya üstü vatandalara yönelik 2 farkl kategoride Hayat Eve Sar temal fotoraf yarmas düzenliyor.

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla, Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl korona virüs salgnnn yaylmasn önlemek, 20 ya alt ve 65 ya üstü vatandalarn evde kalmalarn tevik etmek amacyla Hayat Eve Sar temasyla fotoraf yarmas düzenliyor. 20 ya alt ve 65 ya üstü bireylere açk olacak olan fotoraf yarmasnn bavuru tarihi 31 Mays 2020e de sona erecek. Her yarmac evin herhangi bir bölümünden hanesinin içini veya dn fotoraflayarak yarmaya katlabilecek.

HAYAT EVE SIAR

Hayat Eve Sar temal yarmaya belirlenen kategorilerde katlmak isteyenler 1 fotoraf ile katlm salayacak. Yarmac çektii 1 fotoraf ve katlm formunu eksiksiz oldurarak dbbsporhizmetleri@gmail.com adresine göndererek bavuruda bulunabilecek. 31 Maysta bavurularn sona ermesiyle birlikte Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi, l Milli Eitim Müdürlüü ve Anadolu Ajansnda görev yapan alannda uzman kiilerden oluan jüri üyelerinin belirleyecei en iyi 10 fotoraf ödüllendirilecek. 20 ya alt kategoride 1, 2 ve 3üncülere diz üstü bilgisayar, 4 ile 10uncu olanlara tablet armaan edilecek. 65 ya üstü kategoride ise 1inciye tam altn, 2 ve 5inci olanlara yarm altn, 6 ile 10uncu olup dereceye girenler ise çeyrek altn almaya hak kazanacak.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, ayrca yarmaya katlan herkese kitap armaan edecek.

Ana Sayfaya Git