Restoranlar açıldı; AVM'lerin yemek katları doldu taştı

Kontrollü normalleşme sürecinde yüksek riskli iller dışında tüm illerde kafe, restoran ve pastaneler açıldı. Oturarak müşteri kabul edilmesi kararının ilk gününde AVM'lerin yemek katı doldu taştı.

Haberler 03.03.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki gün yaplan kabine toplantsnn ardndan kontrollü normalleme admlar çerçevesinde restoran ve kafeler çok yüksek riskli iller dnda, Türkiye genelinde faaliyetlerini sabah 07.00 ile akam 19.00 saatleri arasnda, yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek. Yasan kalkmasnn ardndan yüksek riskli iller içerisinde yer alan stanbulda da kafe ve restoranlar açld. Kontrollü normallemenin ilk gününde AVMlerin yemek kat müterilerle doldu tat.

OTURARAK YEMEK YEMEK GERçEKTEN MUTLULUK

çounlukla AVM çalanlar ve yaknda çalanlarn yemek yemek için gedii görüldü. Kimi vatandaar kontrollü normallemeden memnun olduunu dile getirirken kimileri ise erken bir karar olduunu ifade etti. Yemek yemek için AVMye gelen Serkan Ulada, Oturarak yemek yemek gerçekten mutluluk. Daha önce alp ayaküstü yiyorduk. Büyük bir lüksmü gerçekten. Farkllk her zaman mutlu ediyor. Umarm böyle devam eder dedi. Kübra Kayaolu ise özellikle bu durumun esnaf için mutluluk verici olduunu dile getirirken, Geldiimizde garipsedik zaten alp gideceiz diye düündük ama oturup yiyebildik diye konutu.

KARARDAN MEMNUN OLMAYANLAR DA VAR

AVM çalanlarndan Nefise Berberolu, Personel olduumuz için mecburen gelip oturacaz ancak erken bir karar olduunu düünüyorum. lk gün olmasna ramen AVMye girenlerin saysnda art var. nsanlarn her zaman yemek yediimiz yerde bulualm diyerek randevulatn duydum. Bizi geriye götürecek bence ifadelerini kulland. Besime Kartal da çok zorunlu olmad sürece çkmay düünmüyorum. Bu kararn erken olduunu düünüyorum. Temkinli olmaya devam edeceim. Yeni kararn kalabal artracan ve mutasyonlu virüsü yayacan düünüyorum dedi.

Ana Sayfaya Git