Sıcak asfalt serildi

Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde araç sürüş konforunu yükseltmek amacıyla Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol'da yıpranan yollara 10 cm kalınlığında 3 bin ton sıcak asfalt serdi.

Haberler 07.09.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yap Yol Bakm ve Altyap Kordinasyon Daire Bakanl, ana arterlerde ypranan yollara scak asfalt seriyor. Asfaltlama çalmalar kapsamnda ekipler, Kayapnar ilçesi 75 Metrelik Yolun gidi ve geli yönünde çalmalarn sürdürüyor. Austos ay itibariyle balayan asfaltlama çalmalarnda uana kadar 75 Metrelik Yola toplam 3 bin ton scak asfalt serildi. Sürü konforunu yükseltmek ve trafiin daha salkl ilerlemesi için yaplan çalmada yollara 10 cm kalnlnda asfalt seriliyor.

KENT GENELNDE ASFALTLAMA

Büyükehir Belediyesi,75 Metrelik Yol dnda bozulan yollarda da asafaltlama çalmalarn sürdürüyor. Yama çalmalarnda ekipler, Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesi yolunda yama çalmalarna devam ediyor.

YOL çZG çALIMALARI BALAYACAK

Büyükehir Belediyesi, 75 Metrelik Yolda asfalt çalmalarn tamamladktan sonra Ulam Daire Bakanl ekipleri, yaya ve araç trafik güvenliini salamak amacyla yol çizgileri çizmeye balayacak.

SICAK ASFALT çALIMALARI

Büyükehir Belediyesi, mevsim koullarnn normal seviyede seyretmesi durumunda scak asfalt çalmalarna ylsonuna kadar sürdürecek.

Ana Sayfaya Git