Sır dolu intihar

Genç hemşire, vucuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdi.

Haberler 12.05.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, özel bir hastanede çalan hemire 24 yandaki Saliha Hacolu, evinde kimsenin bulunmad bir srada vucuduna enjekte ettii anestezi ilac ile yaamna son verdi.

Hemire Saliha Halcolu, önceki gece, 2 yldr çalt hastanede bir telefon görümesi yaptktan sonra hzla çkarak evine gitti. Hacolunun telefonlara cevap vermemesi üzerine merkez Balar lçesindeki evine giden yaknlar ve arkadalar, genç hemireyi hareketsiz halde buldu. hbar üzerine eve gelen salk ekibi, Saliha Halcolunun yaamn yitirdiini belirledi. Polis ekibinin incelemesinin ardndan Halcolunun cesedi, otopsi yaplmak üzere Diyarbakr Selahattini Eyubi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

SR DOLU NTHAR

Yaplan otopside, hemire Saliha Halcolunun vucuduna anestezi ilac enjekte ederek yaamna son verdii belirlendi. Anestezi ilacn çalt hastaneden gizlice ald belirlenen Halcolunun Konya Akehirli olduu ve 2 yldr Diyarbakrda çalt belirtildi. Halcolunun yllar önce anne ve babasnn ayrld, bu yüzden psikolojik sorunlar yaad örenilirken, cenazesi memleketi Konyann Akehir lçesine gönderilerek topraa verildi. Polis, genç hemirenin intihar nedenini aratrrken, olayla ilgili soruturmann sürdüü örenildi.

Ana Sayfaya Git