Sadaka kutusunu bile çaldılar!

Hem sadaka kutusunu hem de işçilerin maaşının bulunduğu 300 kiloluk kasayı çaldılar

Haberler 12.01.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir tekstil fabrikasna giren hrszlar, içinde içilerin maa olan 350 bin lirann bulunduu 300 kilogramlk kasa ile sadaka kutusunu alp kayplara kart. Olay an güvenlik kameralarna saniye saniye yansd.

Edinilen bilgilere göre, Bismil ilçesi Akpnar Mahallesi 312. sokakta bulunan tiört ve tulüm atölyesine cuma gecesi saat 03.00 sralarnda maskeli ve eldivenli 4 hrsz pencereden girdi. Bayan mescidinin penceresinden içeri giren hrszlar, büroda bulunan 2 cep telefonu, 3 diz üstü bilgisayar sadaka kutusu ve içinde içilerin maa olan 350 bin lirann bulunduu 300 kiloluk kasay alarak kayplar kart.

Hrszlar her yeri biliyorlarm gibi rahat hareket ediyordu

yeri sahibi Yusuf Koç, cuma gece geç saatlerde yüzleri maskeli 4 kiinin pencereden atölyeye girdiklerini söyledi. Koç, Hrszlar klimann motorun üzerine çkarak tornavidayla açtklar pencereden içeri girmiler. çilerin maa olan350 bin lirann içinde olduu kasay yerde montajl olmasna ramen krarak yerinden söküp götürdüler. Kasann içinde içilerin paras yan sra önemli evraklarmz ve bir miktar altn mücevherat bulunuyordu. Hepsi kasayla birlikte çalnd. Biz 7 yla yakn bu ii yapyoruz her ayn 10unda içilerin maan veriyorduk bunu bilen hrszlar içilerin maan alacandan bir gün önce i yerimize girdi. Bu hrszlar tahminimizce bizi bilip tanyanlardr öyle olmasayd içilerin maandan bir gün önce i yerimize girmezlerdi ve güvenlik kamarasnda her yeri biliyorlarm gibi rahat hareketleri dikitimizi çekti. Biz sabah i yerine geldiimizde durumdan haberdar olduk, hemen emniyeti aradk. Polis buraya gelerek incelemede bundular sa olsunlar ilgilendiler inallah hrszlar yakalarlar. çi kardelerimiz rahat olsun inallah 2 gün içinde maalarn vereceiz bizim emniyetten istediimiz hrszlarn bir an önce yakalanmasdr dedi.

Hrszlar tanyanlar yardmc olana 20 bin lira ödül vereceiz

Hrszlarn bulunup yakalanmas için vatandatan da destek isteyen iyeri sahibi Yusuf Koç, Vatandalara sesleniyorum bunlar tanyan bilen varsa emniyete bildirsin. Hrszlarn yakalanmasna yardmc olanlara ödül olarak 20 bin lira vereceiz, yeter ki hrszlar yakalansn diye konutu.

Polis, zanllarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git