Sadakat diyeceğiz

Bakan Kasapoğlu, Hanililere seslendi; "Onların ihanet anlayışına inat, biz 'sadakat' diyeceğiz" dedi.

Haberler 07.03.2019 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

M. Emin FDAN/Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, Bu corafyann insanna, bu medeniyete ihanet ettiler. nallah 31 Mart, ihanete dur deme zaman olacak. 31 Martta onlarn ihanet anlayna inat, biz sadakat diyeceiz. Onlarn nefret söylemlerine inat, biz sevgi ve merhamet diyeceiz. Onlarn tahribatna, ykc anlayna kar, biz gönüller, yol ve yatrm yapacaz. dedi.

Diyarbakrda günübirlik temaslarn sürdüren Bakan Kasapolu, beraberinde AK Parti milletvekilleri ile AK Parti l Bakan Süleyman Serdar Budakla Hani ilçesinde AK Parti Hani Belediye Bakan Aday brahim Lalenin seçim bürosunun açln gerçekletirdi. 3 bine yakn kiinin katlm gösterdii seçim bürosu açlnda Bakan aday Lale, seçilmesi halinde Hani için planlad proje ve çalmalar konumasnda aktarrken, Hep beraber güzel ilçemizi kalkndracaz dedi.

Vatandalara hitap eden Bakan Kasapolu ise, 2002 yl öncesi Türkiyenin is, sis ve enkaz altnda olduunu kaydetti.

Salktaki sorunlar, ulam, sanayiyi, çok sfrl Türk lirasn, hastanelerdeki kuyruklar, yollar, çamurlar, çukurlar hatrlyor musunuz? Cumhurbakanmz, liderimiz Recep Tayyip Erdoan geldi, 2002de enkaz altndaki Türkiyeyi çkard. diyen Kasapolu, Cumhurbakan Erdoann dünyadaki zulme, emperyalist sömürge odaklarna kar dik durduunu ve meydan okuduunu söyledi.

Bakan Kasapolu, öyle konutu:

çünkü biliyor ve inanyor ki arkasnda sizler varsnz. Hani, Diyarbakr, Diyarbakrn gençleri, kadnlar, yiitleri var. Sizler Diyarbakrn kadim surlar gibi arkamzda oldukça, hiçbir eyden, kötülükten, odaktan çekinmeyeceiz. leriye doru daha aydnlk, müreffeh, adaletli bir toplum için var gücümüzle çalmaya devam edeceiz. Eski Türkiye olduu gibi eski Diyarbakr da vard. ki yl öncesindeki Diyarbakr hatrlyor musunuz? Sizlerin oylaryla, devletimizin bütçesiyle, silah dorultanlar, bu ülkenin evlatlarnn canlarna kyanlar, yollarn çukurlarla donatanlar hatrlyor musunuz? te bunlara kar Cumali (Atilla) kardeimiz geldi. Yollar görüyorsunuz imdi. Su hatlarn, çevre düzenlemelerini, parklar, eitim yuvalarn görüyorsunuz deil mi? te bu icraatn, yatrmn, insana deer veren, sizlere deer veren, önceleyen, istismar etmeyen, kullanmayan, kardelikten, sevgiden baka sermayesi olmayan bu hizmet anlaynn devam için, sizden Diyarbakrda Cumali Atilla kardeimiz için destek istiyoruz. Buna var msnz?

Hani Belediye Bakan Aday brahim Lale için de destek isteyen Kasapolu, AK Parti belediyecilii olarak, gözyandan beslenen deil, merhametle ve sevgiyle kucaklayan, gönül belediyecilii anlayyla hizmeti en büyük eref gören anlayn temsilcileri olduklarn kaydetti.

- Nefret söylemlerine inat, biz sevgi ve merhamet diyeceiz

Bu ülkenin, milletin, davann sadece bu corafya için deil, tüm dünyann mazlumlar için bir deer ve misyon olduuna inandklarn aktaran Kasapolu, 31 Martta verilecek güçlü destein, Haniden yükselen o gür sedann çok önemli olduunu dile getirdi.

Gençleri, kadnlar ve yarnlar önemsediklerini ifade eden Kasapolu, konumasn öyle sürdürdü:

Sizin göstereceiniz o iradeyle, kana, zulme, istismara son vermenin, son demenin zamandr. 31 Martta sizin o güçlü duruunuzla, Artk Hanide zaman gençlerin ve kadnlarn zamandr. diyeceiz. çünkü sizlerin oyuyla buradan güç alanlar, belediyeye seçilenler, bizlerin sadece evlatlarmzn canna kymadlar, yollar çamur deryas yaptlar, çukurlarla donattlar. Bu corafyann insanna, bu medeniyete ihanet ettiler. nallah 31 Mart, ihanete dur deme zaman olacak. 31 Martta onlarn ihanet anlayna inat, biz sadakat diyeceiz. Onlarn nefret söylemlerine inat, biz sevgi ve merhamet diyeceiz. Onlarn tahribatna, ykc anlayna kar, biz gönüller, yol ve yatrm yapacaz.

Bakanlk olarak bölgeye yaptklar yatrmlarn kendilerini çok mutlu ettiini vurgulayan Kasapolu, gençleri kazanmak ve gelecee daha güçlü hazrlamak için çalacaklarn bildirdi.

lçeye yaplan yatrmlar hakknda bilgi veren Kasapolu, konumasn öyle tamamlad:

Size olan sevdamz hiçbir zaman bitmez. Sizlerin ihtiyaçlar oldukça, ne istiyorsanz, ne gerekiyorsa, her birini sizlerin hizmetine sunmak için her daim hazr edeceiz. 31 Martta hem Hanide hem Diyarbakrda laleler ve güller açsn. Sevginin, barn, medeniyetin ehrine güller ve laleler ne güzel yakr. nallah 31 Mart gününe kadar AK Partimizin hizmetkar, öncü belediyecilik anlayn, gayretle, samimiyetle ve tevazuyla hizmet etme anlayn hakim klmak için hep birlikte gece gündüz çalmak durumundayz. 31 Martta Haniden ve Diyarbakrdan gelecek olan o gür seday tüm dünya, ihanet odaklar iitecek. nallah sizlerin duasyla, oylaryla, destekleriyle bu millet, memleket ve dünya mazlumlar için, el birliiyle, engin vizyonla, güçlü liderlikle çalmaya devam edeceiz.

Daha sonra Kasapolu ve beraberindekiler, Hani ilçesinde halkn büyük ilgi gösterdii Belediye Bakan aday brahim Laleyle, esnaf ziyaret ederek, uzun süre görümelerde bulundu.

Hanili gençlerle bir araya geldi

Bakan Kasapolu, Hani Belediyesi Necip Fazl Ksakürek Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Gençlerle Demokrasi Bulumas etkinliine katld.

Burada gençlere bakanln çalmalar hakknda bilgi veren Kasapolu, demokrasilerde seçimlerin çok önemli olduunu belirtti. Gençlere hitap eden Kasapolu, Sevgili gençler, sizler bizim ümidimizsiniz. Tüm imkanlarmz sizin için seferber ediyoruz. dedi.

AK Partinin her alanda gençlerin önünü açtn vurgulayan Bakan Kasapolu, öyle konutu:

Ben sizlerin yandayken seçme ve seçilmeyle ilgili, 30 yana gelmeden milletvekili olamyordunuz. imdi bu 18 oldu. Cumhurbakanmz, sizlere olan sevgisi ve güveni nedeniyle bu ie önderlik etti. Bugün parlamentomuzda çok genç arkadamz, milletimizi onurla temsil ediyor. Nice gençlerimiz, parlamentomuzda, kabinemizde ve ülkemizin deiik kademelerinde bu millete, memlekete, insanla hizmet etmeye çalyor. Bizler de bunun alt yapsn ve zeminini oluturarak, sizi güçlü yarnlara hazrlamann mücadelesini en güçlü ekilde vereceiz.

Bu tür bulumalarda gençlerin fikirlerini dinlediklerini aktaran Kasapolu, gençlerin fikirleri ve görülerinin önemli olduunu belirtti.

Bir örencinin, çanakkaleyi görmek istediini aktarmas üzerine Kasapolu, mays aynda bu talebi yerine getireceklerini bildirdi.

Etkinlikte Bakan Kasapolu, gençlere kitap hediye etti.

Ana Sayfaya Git