Sağlık hizmetimiz üretsiz veriliyor

Prof. Dr. Akdağ, "Vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde muayene olabilmekte"

Haberler 28.01.2021 - 03:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastanesi Bahekimi Prof. Dr. Mehmet Akda, Vatandalarmz ücretsiz bir ekilde muayene olabilmekte. dedi.

Prof. Dr. Akda, yapt açklamada, çkan bir haberde üniversitede ücretle muayene yapldn iddiasnn aslsz olduunu söyledi.

Üniversite hastaneleriyle ilgili sadece ücretle muayene yaplmasyla ilgili haberler tamamen yalandr. Yanl bir alg oluturma yönündedir. Vatandalarmz bu tarz haberlere kanmasnlar. diyen Akda, bölge illerine de hizmet verdiklerini, DÜ Hastanesi olarak salgndan önce günde 5 bine yakn hastalarnn bulunduunu belirtti.

ÜCRETSZ SALIK HZMET

Akda, Bu hastalar, vatandalarmz ücretsiz bir ekilde muayene olabilmekte ve ayn ekilde ücretsiz bir ekilde de bunlara randevu verilip ameliyat edilmektedir. ifadelerini kulland.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) döneminde de kstlamalara bal hasta saylarnda azalmalar yaandn, buna ramen günde hastaneye 2 bine yakn hasta girii yapldn bildiren Akda, konumasn öyle sürdürdü:

Öretim üyelerimize kendi isteiyle doktorlarmza muayene olmak isteyenlere de özel muayene alanmz ve hizmetlerimiz de mevcuttur. Bu tür haberler, Türkiyede salk alanndaki baarl admlara gölge düürmek amac tayor.

Ana Sayfaya Git