Sağlıkçılar için pedallar

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin desteğiyle Pedaldaşlar Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle sağlık çalışanlarına DÜ Kalp Hastanesinde sürpriz yapıldı.

Haberler 30.10.2020 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesine pedal çevirerek bisikletleriyle gelen Pedaldalar, burada tur atarak hazrladklar pankartlar, koreografiyi ve mumlar yakt. Hayatn kaybeden salkçlar için sayg duruunda bulunan katlmclar daha sonra Mevlit Kandili münasebetiyle kandil simitti ve hediyeler datld.

Yeniehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Birkan Abi, uzun bir dönemdir hem Türkiyeyi, hem dünyay etkisine alm olan Covid salgnyla ilgili biz pandemiye dikkat çekmek amacyla böyle bir çalma yaptklarn söyledi. Abi, Salk çalanlarnn yannda yer aldmz, onlar hatrladmz, unutmadmz temsilen gösterebilmek adna Pedaldalar Spor Kulübüyle birlikte böyle bir gecede hem Cumhuriyet bayram arifesine denk gelmesi, hem de Mevlit Kandiline denk gelmesi asabiyle anlaml bir çalmaya imza atmak istedik dedi.

BÖYLE BR ETKNLKTE HATIRLANMAK çOK GÜZEL

Dicle Üniversitesi Hastanesi Bahekim Yardmcs Doç. Dr. Recep Dursun, organizasyonda emei geçen Kaymakam ve Belediye Bakanna, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoça, Padeldalar Kulübüne teekkür ettiini ifade etti. Doç. Dr. Dursun, Böyle bir etkinlikte hatrlanmak çok güzel. Dicle Üniversitesi Hastanesi Bahekimlii olarak bizi hatrlamanzdan dolay gerçekten mutlu olduk. Salk çalanlarn bu saatte desteklerinizi ileterek mutlu ettiniz. çok duygulu anlar yaadk, hepinize teekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde binlerce hastay taburcu ettik. Ancak bu arada kaybettiimiz hocalarmz, hemirelerimiz, salk çalanlarmz oldu. Onlara da Allahtan rahmet diliyorum eklinde konutu.

SALIKçILARA DDETE HAYIR DEMEK çN BURADAYIZ

Pedaldalar Bisiklet ile Doa Sporlar Kulübü Bakan Murat Altnkalvur, salkçlara iddete hayr demek için burada olduklarn kaydetti. Altnkalvur, Salkçlarn canla bala çaltklarn vurgulamak, kymetli insanlar olduklarn vurgulamak için buradayz. Yeniehir Belediyesi ile birlikte böyle bir etkinlik düzenledik. Salk çalanlarna destek vermek, moral vermek amaçl. Yeniehir Belediyesiyle birlikte organize ettiimiz kandil simitlerini ve dier hediyelerimiz vard. Bunlar takdim ettik kendilerine diye konutu.

Katlmclar müzik eliinden salkçlara destek için alk çaldktan sonra ayrld.

Ana Sayfaya Git