Sağlıkçılar unutulmadı

Büyükşehir Belediyesince, sokağa çıkma yasağı kapsamı dışında bulunan sağlık çalışanları için 62 otobüs tahsis edildi.

Haberler 13.04.2020 - 14:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 gün sokaa çkma yasa getirilmesinin ardndan Diyarbakrda Büyükehir Belediyesi Ulam Dairesi Bakanl bünyesinde toplu tama hizmeti sokaa çkma yasa muafiyeti olan salk çalanlar ile dier vatandalar için 62 otobüs tahsis edildi.

SALIK çALIANLARINI TAIDI

Toplu ulam hizmetimizde 29 güzergah aktif olarak hizmete verilerek, Dicle Üniversitesi, Selahattin Eyyubi, Gazi Yaargil, Kadn Doum, çocuk Hastanelerine toplamda 33 otobüs tahsisi yaplarak salk kuruluunda herhangi bir personelin maduriyet yaanmamas için gerekli ulam hizmeti saland. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ulam Daire Bakanl Koordinatörü evket Toprak, Ulam Daire Bakanl Otobüs letme ube Müdürlüü olarak 10 ubat 2020 Pazartesi gününden itibaren Diyarbakrda bütün toplu tama araçlar ve vatandalarmzn özel araçlarna kendi imkanlarmz ile dezenfekte ilemi yapmaktayz.

ULAIM MKANI OLUTURULDU

Toplu tama hizmetimizin daha salkl bir ortamda yaplmas amaçl otobüslerimize 20 Mart 2020 Cuma gününden itibaren el dezenfektanlar montaj yaplarak toplu tama hizmetimizde ilklere imza attk. çileri Bakanlmzn yaymlam olduu toplu tama araçlarndan yüzde 50 kapasite ile çalma genelgesine istinaden araçlarmzda ayakta yolcu tamay yasaklayp yolcu koltuklarmza kuak ve broür ekleyerek her aracmzda koltuk saysnn yars kadar kapasite ile çalma sistemimizi revize ettik. çileri Bakanlmzn yaymlam olduu toplu tama araçlarndan maskesiz biniin yasaklanmasn ardndan kendi imkanlarmz ile yolcularmza ücretsiz maske datm yaplmtr dedi.

Ana Sayfaya Git