Sağlıkta koordinasyon!

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’i ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti. Diyarbakır Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Haberler 08.05.2020 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

aban YILMAZ/Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Memur-Sen Diyarbakr l Bakan ve Salk-Sen ube Bakan Nurhak Ensariolu ve beraberindeki heyet ile birlikte l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekini ziyaret etti. l Salk Müdürlüü toplant salonunda gerçekleen ziyaret korona virüs tedbirleri göz önünde bulundurularak sosyal mesafe korunarak gerçekleti. Ziyarette ksa bir açklama yapan Memur-Sen Diyarbakr l Bakan ve Salk-Sen ube Bakan Nurhak Ensariolu, salk çalanlarnn özverili çalmalarndan dolay tebrik etmek istediklerini belirterek böyle bir ziyaret gerçekletirdiklerini söyledi.

SALIK PERSONELNN çALIMALARINI TAKTR EDYORUZ

Korona virüs ile mücadele kapsamnda Diyarbakrdaki tüm çalmalar yakndan takip ettiklerini belirten Ensariolu, Memur-Sen ailesi olarak tüm kamu kurum ve kurulularnda olduu gibi salk kurumlarn da takip ediyoruz. Bugün de bizler il salk müdürümüzü ziyaret edelim ve çalmalar hakknda bilgi alalm diye buradayz. Biz Memur-Sen camias olarak Türkiyenin her alannda 1 milyon 100 üye ile en yetkili konumdayz. Bu yetkiyi de halkmzn sal için, halkmzn gelecei ve yarnlar için kullanyoruz. Her alanda bizlerde elimizden geldii kadar halkmza hizmet yolunda Memur-Sen olarak hizmet ediyoruz. Bugün burada deerli bakanlarm ile birlikte il müdürümüzü ziyaret ettik. limizdeki çalmalarn taktir ediyoruz. Gerek yerelde il müdürümüzün ve valimizin yapm olduklar çalmalar yakinen takip ediyoruz. Bunun için kendilerine yapm olduklar çalmalardan ötürü teekkür ediyoruz. Dünyada olduu gibi ülkemizde zor bir süreçten geçiyor. Ama Türkiye bu korona virüs ile mücadelede tüm dünyaya örnek olacak bir mücadele içerisindedir. Bu noktada tüm çalanlara buna emek harcayanlara da sonsuz teekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Allahn izniyle bunu da birlikte baaracaz. Biz bize yeteriz Türkiye ve inallah hep birlikte bu korona virüs ile mücadelede baarya ulaacaz diye konutu.

Ziyaretten dolay memnuniyetini dile getiren Diyarbakr Salk Müdürü Cihan Tekin ise, Korona virüs ile Türkiyenin sergilemi olduu bu mücadelede Memur-Sen ailesi olarak baktmzda hakikaten gerek Ankaradaki üstlerimizle gerekse yerelde sürekli ibirlii içerisinde mücadele sergilemeye çalyoruz. Bugün bu ziyarette bu i birliinin ve karlkl birlik ve beraberliin bir simgesi olarak görüyoruz. Ben bu anlamda Memur-Sen bünyesinde bulunan bütün bakanlarmz ve bata bakanmz olmak üzere tüm üyelerine bir kez daha teekkür ederim. nallah bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceiz. Netice itibariyle birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte hareket edebilirsek ancak güçlü olabiliriz. Ben katklarndan ve desteklerinden dolay bugün buraya gelen ve bizleri destek eden bata Memur-Sen Diyarbakr l Bakan ve Salk-Sen ube Bakan Nurhak Ensariolu bakanmz olmak üzere bütün üyelerimize teekkür ederim. Hayrl ve salkl günler diliyorum eklinde konutu.

Yaplan ziyaret karlkl fikir alveriinde bulunmas ile son buldu.

Ana Sayfaya Git