Sahte bilet bastırılmış

1. Lig umutlarını bir başka bahara bırakan Amedsporda sahte bilet krizi büyürken, iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haberler 19.05.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor, yapt açklamada Play-off rövan maçnda stadyum dnda yaanan olaylarla ilgili olarak sahte/korsan bilet satlarndan dolay taraftarn içeriye alnmadn ve konuyla ilgili 2 üphelinin gözaltna alndn açkland.

Amedspordan yaplan açklama öyle: Maçtan günler önce stat kapasiteli orannda bilet adedi baslm olup maç saatine kadar bu biletlerin sat devam etmitir. Maalesef maçtan iki gün önce baz çevrelerce sahte/korsan bilet basm yaplm ve piyasaya sürülmütür. Bu konu ile ilgili olarak kulüp avukatlarmz hukuki süreci balatm ve korsan/sahte bilet sat yapan iki kii gözaltna alnmtr.

Sahte bilet ve kaçak girilerden kaynakl ellerinde bilet bulunmasna ramen stadyuma giremeyen taraftarlarmzn maruz kald olaylar hepimizi derinden üzmütür. Hukuken konunun takibi kulübümüz avukatlar tarafndan sürdürülmektedir.

YÖNETMN AçIKLAMASI

Yönetim kurulumuz sezon banda kstl imkanlarla bu onurlu göreve talip olup bata Futbol A Takmmz olmak üzere Kadn Futbol Takm, Tekerlekli Basketbol ve Futbol Akademisi kadrolarn kurmu ve görevine balamtr.

Kemik kadrosu olmayan Futbol A Takmmza yaplan transferler ile sezonun tamamnda Play-Off potasnda mücadele verilmi ve nihayetinde lig sonunda takmmz ligi 57 puanla 2nci srada tamamlam ve Play-Off oynamaya hak kazanmtr.

Yllar sonra, daha yüksek paralarla kurulan takmlarn mücadele ettii ligde elde edilen baar, bata Büyük Amedspor taraftarlarmz olmak üzere Sivil Toplum Kurulular, i insanlar ve tüm bölge insann kendi etrafnda birletirmitir.

Bu yl ülkede yaanan ekonomik krize ramen üstlendiimiz borcun bir ksm ödenmitir. Bu sezon ile ilgili olarak da borç brakmama çabas içerisinde hareket edilmitir.

Her kulübün bulunduu ilin yerel yönetimleri kulüplerine destek verirken, bizlerin ald doalgaz, elektrik, su, servis ve tesis bakmlar iptal edilerek bu kalemlerdeki giderler tarafmzca karlanmtr.

Bu artlar altnda hiçbir kalc geliri bulunmayan kulübümüzün bütçesi, Amedspor etrafnda birleen Sivil Toplum Kurulular, i insanlar ve yönetim kurulumuzun kendi imkanlar ile karlanmtr.

Takmmzn yakalam olduu baar ehrimize ve bölgemize kenetlenme salad gibi ampiyonluk beklentisini de arttrmtr. Bu beklentiyi yerine getirmediimiz için herkesten daha çok üzgün olduumuzu belirtmek isteriz. Bu süreçte her zaman olduu gibi yanmzda olan ve desteklerini esirgemeyen Büyük Amedspor taraftarna teekkür ederiz.

Son olarak önümüzdeki sezonun planlamas yönetim kurulumuz tarafndan en ksa sürede planlanarak kulübümüzün önünü açmak için en ksa süre içerisinde kulübümüzün yeni yol haritas kamuoyu ile paylalacaktr.

Ana Sayfaya Git