Sakarya caddesi bakımda

AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nun talimatıyla gerçekleşen ihale aşamasından sonra altyapı yenileme çalışmalarına başlanan Sakarya Caddesinde incelemelerde bulundu.

Haberler 31.10.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

K mevsimi öncesinde tamamlanmas planlanan çalmalar hakknda bilgi alan Bakan Beyolu, esnafla görüerek sorun ve taleplerini dinledi. Diyarbakrn günlük alverite kalbi saylan Sakarya Caddesinde yllar sonra Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun giriimleriyle balatlan altyap modernize ve yenileme çalmalar çevredeki esnaflar ve vatandalar tarafndan memnuniyetle karland.

SAKARYA CADDES HAK ETT SEVYEYE GELECEK

Sakarya Caddesinin Büyükehir Belediyesi ve Balar Belediyesinin ortak çalmasyla ihya edileceini belirten Bakan Beyolu, Giriimlerimizle, Valimiz Münir Karalolu tarafndan ihalesi tamamlanan Sakarya Caddesi sokak salklatrma ve cephe düzenlemesi çalmalar, yaptmz denetimler neticesinde hz kesmeden devam ediyor. Valimiz Münir Karaloluna desteklerinden ötürü teekkür ederiz. nallah en ksa zamanda Sakarya Caddesi hak ettii seviyeye gelecek. Böylece vatandamz ve esnafmz için salkl bir ortam meydana getirmi olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git