Saldırgan yoldan geçenleri vurdu

Husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Yolda geçerken iki adeş arasında kalan Dt. Mustafa Elmalı ile yanındaki oğlu yaralandı.

Haberler 27.08.2021 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesinde manavda karlaan ve aralarnda daha önceden husumet bulunan iki grup arasndaki tartma silahl kavgaya dönütü. ki saldrgann ate açmas sonucu 2 kii ile seken kurunlarn isabet etmesi sonucu yoldan geçen baba ile 3.5 yandaki olu yaraland. 4 yaral hastanede tedaviye alnrken, kaçan saldrganlarn yakalanmas için çalma balatld.

BABA OUL YARALANDI

Olay, gece saatlerinde Kayapnar ilçesi Frat Bulvar üzerinde bulunan lunaparkn köesinde meydana geldi. ddiaya göre, aralarnda daha önceden husumet bulunan iki grup manavda karlat. Taraflar arasnda çkan tartma kavgaya dönütü. Bu srada silahlarn çeken 2 kii, ate etmeye balad. Açlan ilk ate sonras yaralanan M.T. ve U.B. kaçmaya çalrken, saldrganlar ate etmeye devam etti. Bu srada yoldan geçen Diyarbakr Az Di Salnda görevli Dt. Mustafa Elmal ve yanndaki olu K.A. Elam da kurunlarn isabet etmesiyle yaraland.

SALDIRGAN KAçMAYI BAARDI

çevrede panik ve endieye neden olan olayda baz araçlara ve seyyar tezgahlara da kurun isabet etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Yarallar ilk müdahalenin ardndan çevredeki hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd. Polis saldrdan sonra kaçan üphelilerin yakalanmas için bölgeyi güvenlik çemberine ald. soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git