Saldırıları Kınıyoruz

Sağlık Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu yaptığı açıklamada, Türkiye’nin son zamanlarda küresel emperyalizmin ekonomik kuşatmasına ve terör saldırılarına maruz kaldığını belirterek, “Türkiye’nin ekonomisine, üretimine, emek ve alın teriyle elde edilmiş birikimlerine yönelik bu saldırılar; ahlak dışıdır, hukuk dışıdır, demokrasi dışıdır, gayri meşrudur, bu saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi.

Haberler 15.08.2018 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu yapt açklamada, Türkiyenin son zamanlarda küresel emperyalizmin ekonomik kuatmasna ve terör saldrlarna maruz kaldn belirterek, Türkiyenin ekonomisine, üretimine, emek ve aln teriyle elde edilmi birikimlerine yönelik bu saldrlar; ahlak ddr, hukuk ddr, demokrasi ddr, gayri merudur, bu saldry nefretle knyoruz dedi. Emeklerini, aln terini insanlarn hizmetine sunan, milletin sal ve esenlii için 7/24 ülke için nöbet tutan salk ve sosyal hizmet çalanlar olarak bu kirli sava lanetlediklerini dile getiren Ensariolu, ülkemize yönelik ekonomik darbeye kar birlik olunmas çarsnda bulundu. Ensariolu, Ülkemizin ve milletimizin yarar için alnan kararlarn arkasnda olacamz, küresel sermayenin basklarna boyun emeyeceimizi bütün dünyaya ilan ediyoruz. Bamsz, büyük ve güçlü Türkiye idealine yürekten balyz. çalkan, fedakar, vatansever salk çalanlar olarak tam bamsz bir Türkiye için yüksek ideallerin peinde komaya devam edeceiz. Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerini emeimizle, aln terimizle ve bütün varlmzla destekleyeceiz. Salkta yeni Türkiyenin liderlik potansiyeline yürekten inanyoruz. Bu balamda kendi çalma alanmzda Türkiyeyi milli üretim, milli teknoloji, milli ekonomi hedeflerine ulatrmak için daha fazla gayret gösterecek, daha fazla aln teri dökeceiz dedi.

Türkiyenin mücadelesi insanl esaretten kurtaracak istikbal mücadelesidir Türkiyenin mücadelesinin insanl esaretten kurtaracak bir istikbal mücadelesi olduunu söyleyen Ensariolu, Biliyoruz ki, Türkiyenin mücadelesi, sadece misak milli snrlar içine san bir istiklal mücadelesi deil, insanl esaretten kurtaracak bir istikbal mücadelesidir. Türkiye, emperyalist zulme kar dünya mazlumlarn umududur. Küresel sömürü düzeninin ölüm kusan karanln yrtacak adalet, huzur ve bar medeniyetinin temsilcisidir. anl tarihimizden ve medeniyetimizden aldmz ilhamla, millet olarak, küresel bara, adalete, insani deerlere sonuna kadar bal kalacaz. Gerektiinde bu uurda küresel er odaklarna kar bütün varlmzla savamaktan da geri durmayacaz. Milletimizle birlikte, güzel yarnlar için her türlü mücadeleye ve fedakarla hazrz. 28 ubattan, 15 Temmuza kadar türlü darbe giriimleri, ihanet senaryolarnn üstesinden geldik. Daha da güçlendik, daha da kenetlendik. Bugün de emperyalizmin oyununu boa çkarmak için daha güçlüyüz, daha kararlyz. Salk-Sen olarak; milli ekonominin yerli üretim, yerinde tüketim anlay ile güçleneceine inanyoruz. Yeni Türkiyede, salk milli ekonominin lokomotifi sektörlerinden biri olacak. Tbbi cihazda, ilaçta, ada, büyük ve güçlü Türkiyeye yakan yerlileme ve yerelleme, hedeflerimiz var. Özellikle salk turizminde dünya liderlii hedefimiz var. Bu hedefler gerçekletiinde dünyaya salk hizmeti, salk teknolojisi, salk bilgisi ihraç eden lider ülke olacaz. Salk ve sosyal hizmet çalanlar olarak bu milli hedeflerin hem sahibi, hem hamisiyiz. Ülkemize yönelik ekonomik teröre kar saln vizyonunu bütün ruhumuzla sahipleneceiz. nanyoruz ki, Türkiyeye ekonomik sava ilan edenler; kaya gibi salam milli birliimizden toz bile koparamayacaklar. Sadece Türkiye deil, dünyann bütün emekçileri kapitalist Amerikaya kar birlemeli sömürgeci çarklara su tayanlara taviz vermemeli, ekmei ve emei hedef alan küstah Amerikann çirkin kalkmasna kar onurlu bir direni içinde olmaldr eklinde konutu.
Ana Sayfaya Git